Service til STIHL iMOW® robotplæneklipper

En STIHL-forhandler placerer en STIHL iMOW robotplæneklipper i sin ladestation i en have.

Når du først har valgt din iMOW®-robotplæneklipper, kan du læne dig tilbage og slappe af. På forespørgsel kan din autoriserede forhandler tilbyde dig en omfattende plæneklipperservice og være din kvalificerede partner til den første installation, samt besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om din iMOW®. Du kan stole på ekspertrådgivning om din nye robotplæneklipper lige fra starten.

Gode råd

Ingen kender iMOW®-robotplæneklipperen bedre end en autoriseret STIHL-forhandler. Alle STIHL-forhandlere gennemfører regelmæssigt kurser. Det sikrer, at du får personlig rådgivning af højeste kvalitet. Hvis du ønsker det, kan du få din robotplæneklipper professionelt installeret, repareret og serviceret af en af vores forhandlere. Du får også tips og gode råd fra din autoriserede forhandler om sikker og korrekt brug af din robotplæneklipper, så du kan drage fordel af STIHL iMOW®-servicen.

Overlad blot installationen til din forhandler:

Support fra din kvalificerede iMOW®-forhandler

At arbejde med en uddannet forhandler betyder, at du og din iMOW®-robotplæneklipper er i de bedste hænder. Ud over installationen af iMOW® kan din autoriserede forhandler også tilbyde yderligere serviceydelser efter ønske:

Vedligeholdelse og eftersyn

Din forhandler udfører årlig vedligeholdelse og eftersyn af din iMOW®-robotplæneklipper. De kontrollerer også funktionerne i iMOW® og installerer den nyeste software på din maskine.

Rengøring og vinteropbevaring

Din iMOW® skal rengøres regelmæssigt, og det klarer din forhandler gerne for dig. Processen omfatter professionel rengøring og inspektion af kabinettet, plæneklipperenheden og ladekontakterne. Mangler du plads til at opbevare din robotplæneklipper om vinteren? Så hvorfor ikke gøre brug af iMOW®-servicen og få plæneklipperen opbevaret hos din STIHL-forhandler? De tager sig af de nødvendige forberedelser og sørger for, at din dockingstation er ordentligt forberedt til vinterferien.

Eftersyn og udskiftning af klinge

Klingen på din iMOW®-robotplæneklipper skal udskiftes regelmæssigt. Det kan din deltagende forhandler tage sig af, hvis du ønsker det. Din kvalificerede forhandler kontrollerer klingen for slitage og skader, og hvis der er behov for en ny, installerer de ny klinge i din robotplæneklipper.

Se vores tips til robotplæneklippere