Rengøring af din robotplæneklipper: Sådan passer du på din ¡MOWER®

Din iMOW® robotplæneklipper har brug for lidt pleje og opmærksomhed for at fungere godt. Find ud af, hvordan du rengør den korrekt.

En STIHL iMOW® robotplæneklipper vendt om på siden ligger klar til rengøring med en børste på jorden i nærheden

Hvor ofte skal jeg rengøre min ¡MOW®?

Det er vigtigt at holde robotplæneklipperen ren for at sikre, at den fungerer korrekt. Vi anbefaler, at du rengør din robotplæneklipper ugentligt, men i regnvejr bliver den hurtigere snavset og har brug for hyppigere vedligeholdelse.

Rengøring af din robotplæneklipper: trin-for-trin vejledning 

Hvis du ikke ønsker, at græsset skal vokse under dine fødder, men du hader besværet med at slå græsplænen, er en robotplæneklipper svaret! iMOW® klipper dit græs automatisk, så du får en perfekt klippet græsplæne uden besvær. Din robotplæneklipper skal rengøres regelmæssigt for at være i optimal stand - især i græsslåningssæsonen og før længere pauser i brugen. Hvis du sørger for at fjerne eventuelle planterester eller plantesaft efter hver brug, sikrer du en ren plæne og lang levetid for din robotplæneklipper.

Vi forklarer i fem trin, hvordan du rengør din robotplæneklipper: Vi viser dig, hvordan du rengør robotplæneklipperen på få minutter:

I tvivl om, hvordan du bedst bruger din iMOW®? Din STIHL-forhandler besvarer gerne dine spørgsmål og kan også udføre vigtige vedligeholdelsesopgaver på din iMOW®. 

Resumé: rengøring af din robotplæneklipper

  • Rengør din plæneklipper en gang om ugen under normale vejrforhold.
  • Læs altid sikkerhedsinstruktionerne, og brug kraftige arbejdshandsker.
  • Lad plæneklipperen køle af i ca. fem minutter, før den rengøres.
  • Undgå aggressive rengøringsmidler, højtryksrensere og rindende vand, da de kan beskadige plæneklipperen og dens elektroniske komponenter.
  • Slib aldrig kniven, udskift den altid med en ny. Din robotplæneklipper angiver, når kniven skal udskiftes.