STIHL-rådgivning og produktvejledning fra din lokale forhandler

En STIHL-forhandler hjælper en kunde med at købe en STIHL-motorsav.

Både før og efter købet af et STIHL-elværktøj står vores STIHL-forhandlere klar til at hjælpe dig med ekspertrådgivning.

Gode råd

Alle vores forhandlere gennemfører regelmæssigt officielle STIHL-kurser for at sikre, at du får den bedste service, når du besøger dem. Uanset om du har brug for vejledning før købet af et STIHL-produkt eller ønsker tips til korrekt pleje og vedligeholdelse af dit elværktøj, står din kvalificerede STIHL-forhandler til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

STIHL-forhandler rådgiver en ung kvinde om en STIHL-hækkeklipper foran en butiksreol.

Produktvejledning fra eksperter

Vores uddannede specialforhandlere kan på forespørgsel klargøre dit elværktøj til første brug og instruere dig i korrekt betjening af det. Med nyttige tips til økonomisk brug og praktiske tips til korrekt pleje og vedligeholdelse kan din STIHL-forhandler sikre, at du får glæde af dine STIHL-produkter i lang tid fremover.

Forhandlerservice – også til onlinekøb

At bruge vores webshop betyder selvfølgelig ikke, at du skal undvære personlig rådgivning og produktinstruktion. Hvis du vælger muligheden "Afhentning hos forhandler" under bestillingsprocessen, kan du afhente dit brugsklare udstyr hos en af vores STIHL-forhandlere og få direkte rådgivning om betjening, vedligeholdelse og det rigtige beskyttelsesudstyr til dine specifikke behov.

Uanset hvordan du køber dit STIHL-elværktøj, står vores uddannede forhandlere altid klar til at hjælpe dig med ekspertrådgivning. Din STIHL-forhandler glæder sig til at se dig!

Se vores vejledninger og projekter