STIHL connected: digital oversigt over maskinparken

Med STIHL connected har du altid og overalt overblik over din maskinpark. Det sparer dig tid og penge hver eneste dag.

Effektiv styring af maskinparken med STIHL connected. 

STIHL connected er en digital løsning til styring af dine elværktøjer, så du kan organisere dit daglige arbejde intelligent og effektivt. Så du kan være sikker på at få mest muligt ud af dit udstyr hver dag. Intuitiv, omkostningsbesparende og ubesværet.

Udforsk mulighederne:

  • Modtag elværktøjsdata automatisk.
  • Bevar overblikket over maskinparken.
  • Find ud af, hvor dit elværktøj sidst var placeret.
  • Fordel ved reduceret nedetid.
  • Overfør servicedata til forhandlere.

Få mere at vide om fordelene ved STIHL connected til styring og vedligeholdelse af dine elværktøjer i en personlig rådgivning hos en kvalificeret STIHL forhandler.

Ægte professionel kraft. Fuldt forbundet.

En infografik bestående af STIHL Smart Connectors, STIHL-batterier med integreret Bluetooth-grænseflade, en smartphone med STIHL connected App, en STIHL connected Box og en laptop med STIHL connected Portal viser samspillet mellem de forskellige systemkomponenter.

Byggestenene til professionel styring af elværktøj

Med STIHL connected har vi skabt en digital løsning, som giver dig reel merværdi i dit daglige arbejde. Dette opnås ved hjælp af det optimale samspil mellem følgende komponenter og applikationer.

En STIHL Smart Connector og en STIHL Smart Connector 2 A på et arbejdsbord. Forskellige STIHL-redskaber kan ses ude af fokus i baggrunden.

STIHL Smart Connectors

STIHL Smart Connector og Smart Connector 2 A registrerer relevante driftsdata og overfører dem til STIHL connected-boksen eller STIHL-appen. 

↓ STIHL Smart Connectors

En person holder et STIHL AP 500 S-batteri i hænderne. Opladningstilstandsindikatorens lysdioder lyser grønt.

STIHL batterier

Ved hjælp af en integreret Bluetooth®-grænseflade kan rygsækbatterierne STIHL AR 2000 L og AR 3000 L samt batteriet STIHL AP 500 S integreres og administreres på samme måde som elværktøj. Det gør det muligt at se opladningstilstand, anvendelsesvarighed og serienummer i STIHL connected-appen og STIHL connected-portalen.

↓ STIHL batterier

En STIHL connected Box hænger på en værkstedshylde. I baggrunden er der en have- og landskabsarkitekt, der interagerer med sin smartphone.

STIHL connected Box

STIHL connected Box overfører hurtigt, pålideligt og automatisk driftsdata, der er indsamlet med en STIHL Smart Connector eller et batteri med integreret konnektivitet, til STIHL Cloud. Fås som mobil version til køretøjer og som stationær version til lagerbygninger og værksteder.

↓ STIHL connected Box

En person, der står foran læsseområdet på en ladvogn, hvorpå der er lagt forskellige STIHL-redskaber. Personen holder en smartphone i hånden med STIHL connected-appen åben.

STIHL connected app

Med STIHL connected-appen har du altid overblik over alt, også når du er på farten, og kan til enhver tid se status og placering af dine elværktøjer. Takket være den praktiske "Nearby"-funktion kan du straks se, om et elværktøj mangler efter en udendørs opgave, så du aldrig efterlader noget igen, når du er færdig med arbejdet.

Google Play Store
Apple App Store

En person, der bruger STIHL connected-portalen på en bærbar computer for at se forskellige maskindata.

STIHL connected Portal

De maskindata, der er gemt i STIHL Cloud, kan du til enhver tid få adgang til i STIHL connected-portalen, hvilket letter evalueringen, den detaljerede analyse og den effektive planlægning af dine aktiviteter.

STIHL connected Portal

Analyser, administrer og planlæg din maskinpark og drift, når og hvor du vil. Du kan altid få flere oplysninger og tips om digital værktøjsstyring hos din STIHL-forhandler.

STIHL connected: Ét system. Mange fordele.

Vi har udviklet avanceret digital værktøjsstyring, så du kan fokusere på det væsentlige og arbejde endnu mere effektivt. Alt, hvad du har brug for, finder du her eller hos din STIHL-forhandler.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til os? Supportportalen giver dig detaljerede svar og yderligere oplysninger om STIHL connected.

Skift til smart elværktøjsstyring nu

Sådan logger du ind og kommer i gang

Registrér dig én gang til STIHL connected, så har du adgang til alle funktioner i STIHL connected-portalen og appen. Du kan også kontakte din lokale STIHL-forhandler direkte fra systemet.

Oversigt over fordelene ved STIHL connected

Portal og app

Overblik over maskinparken

Bevar overblikket over hele din flåde når som helst og hvor som helst: udstyr, driftstid, vedligeholdelsesplaner og meget mere.

Oplysninger om driftstid

Oversigt over den samlede driftstid og den daglige driftstid for hvert af dine elværktøjer.

Hændelsesoversigt

Oversigt over kommende, forfaldne og afsluttede hændelser (f.eks. vedligeholdelse) for dit elværktøj, der er tilsluttet en Smart Connector.
Ekstra: Oversigt over fejl, der kræver reparation, og manuelle markører til elværktøj, der er tilsluttet en Smart Connector 2 A.* 

Elværktøjsstatus

Oversigt over dine elværktøjers funktionsdygtighed: Se og modificer status for elværktøj med en Smart Connector, og tilføj oplysninger såsom noter og billeder for at kommentere en hændelse (f.eks. reparation).
Smart Connector 2 A registrerer bl.a. status for dit elværktøj og indstiller automatisk status.*

Geoposition

Se de senest kendte geopositioner for dit elværktøj.
Funktionen "Nearby" giver et overblik over elværktøjer i nærheden af dig.**

Vedligeholdelsesstyring

Meddelelse om standardvedligeholdelsesbehov for fuldt understøttede STIHL-apparater og mulighed for at oprette individuelle vedligeholdelsesplaner for dine apparater for at modtage tilsvarende påmindelser.

Eksklusivt i portalen

Driftstidsanalyse

For at gøre det muligt for dig at vurdere driftstiden for dit elværktøj giver et diagram med driftshistorik daglige, ugentlige og månedlige tal.*

Hastighedshistogram

Oplysninger om dit udstyrs hastighedsområde for at optimere dets brug og f.eks. forlænger batteriets levetid.*

Teamadministration

Organiser dit elværktøj og dine medarbejdere i teams. Administrer roller og rettigheder centralt i portalen.

Vedligeholdelsesstyring

Mulighed for at deaktivere servicepåmindelser.

Forhandlerkontakt

Kontakt din forhandler direkte fra STIHL connected, hvis dit værktøj har brug for vedligeholdelse/reparation.

* Kun med Smart Connector 2 A
**Kun i appen

Mere for teknologientusiaster