Digitale løsninger til din virksomhed

Digitale løsninger som STIHL connected og Smarter Forst hjælper dig med at arbejde i naturen og bruge dine elværktøjer nemmere og mere effektivt. Dette understøttes af moderne sensorer og fremskridt inden for mobilteknologi. Få mere at vide her.

Din partner til professionelle anvendelser

STIHL-forhandlere er dine partnere til professionelle anvendelser. Deres ekspertise og erfaring betyder, at de kan hjælpe dig med at vælge det rigtige værktøj og tilbyde dig førsteklasses kundeservice og vedligeholdelse. Find en STIHL-forhandler i nærheden og se selv!

Styring af dine enheder 

Få mere at vide om, hvordan du kan stole på STIHLs energi- og ladestyring, der understøtter dig i dine professionelle opgaver og gør det nemmere for dig at bruge dine elværktøjer.   

En kvinde foran en bærbar computer fjerner en AP 300 S fra en STIHL AL 301-4 multioplader

Opladnings- og energistyring

Det innovative opladnings- og energistyringssystem fra STIHL giver dig den nødvendige strøm, uanset om du arbejder på værkstedet eller på farten. Du kan nemt oplade og administrere dit elværktøj – så du altid er perfekt forberedt.

Affaldsspand ikon

Oplysninger om bortskaffelse af brugte batterier

Batterier og genopladelige batterier må ikke bortskaffes sammen med husholdningsaffaldet. Du er lovmæssigt forpligtet til at returnere brugte batterier og genopladelige batterier.

Øvrige tjenester