Vigtige oplysninger

Tilbagekaldelse STIHL RMA 235.0

STIHL RMA 235

STIHL tilbagekalder et begrænset produktionssortiment af batteriplæneklipperne STIHL RMA 235.0

Piratkopier

STIHL Mitarbeiter überprüfen die Qualität von einem STIHL Laubbläser.

Vær forsigtig: Tilsyneladende røverkøb kan ende med at blive rigtigt dyre, for sammen med prisen på forfalskede save falder også levetiden, ydeevnen og frem for alt sikkerheden.

Advarsel om ikke-konforme motorsave

STIHL Motorsäge MS261

Der sælges i stadigt stigende omfang "ikke-konforme maskiner" i forskellige handelsformer på det europæiske marked. Disse "ikke-konforme" motorsave er farlige – læs mere! 

Brug aldrig flerdelt skæreværktøj på STIHL maskiner

Trimmers

Flerdelt skæreværktøj må under ingen omstændighed bruges på STIHL maskiner. Ved anvendelse af sådanne værktøjer findes der en overhængende fare for at dele af værktøjet kan løsrive sig ved f.eks. slitage. Disse dele kan løsrive sig og opnå en fart der gør dem livsfarlige eller som minimum kan skade nogen meget alvorligt.

Advarsel om falske annoncer på sociale medier

Vi hos STIHL har bemærket, at der cirkulerer flere falske annoncer på sociale medier om et produkt, der er identisk med STIHL GTA 26. Produktet er beskrevet som GTA 26 Wood Cutter og har en urealistisk lav pris for et produkt af så høj kvalitet. Disse annoncer er falske, og er hverken fra STIHL eller fra nogen af ​​vores autoriserede forhandlere. 
 
Produktinformation og billeder er taget uden tilladelse fra STIHL, herunder STIHL logoet, hvilket kan gøre det meget svært for mange forbrugere at identificere det som en falsk annonce. Et nærmere kig på de linkede websteder afslører internationale kontaktoplysninger med mistænkelige e-mailadresser eller telefonnumre. 
 
Vi tager dette meget alvorligt, og opfordrer dig til at undersøge afsenderen nærmere, inden du køber et produkt. STIHL sælger kun produkter og maskiner via autoriserede forhandlere. For at købe STIHL GTA 26, find din nærmeste forhandler på stihlgarden.dk, stihlpro.dk eller stihl.dk 

Mere om STIHL