Innovationer og teknologier

Find ud af, hvad der ligger bag vores gennemprøvede STIHL-kvalitet, og hvordan STIHL-teknologien hjælper fagfolk med at overgå sig selv.

Forbedret ydeevne – gennemprøvet STIHL-kvalitet 

Vi ved, at ydeevne og pålidelighed er afgørende i professionelle anvendelser for at sikre, at du kan gennemføre dine projekter med succes. Derfor tillader vi os aldrig at være tilfredse med status quo og stiller i stedet konstant spørgsmålstegn ved grænserne for, hvad der er muligt. Kun på den måde kan vi altid garantere dig det bedste elværktøj, de bedste løsninger og det bedste udstyr, der gør dit arbejde lettere og giver dig en unik arbejdsoplevelse.

STIHL TEKNOLOGI. TIL ALLE DER ARBEJDER I DEN FANTASTISKE NATUR.

Vi har endnu flere innovationer til dig: Vores BGA 300 har et nyt støjreduktionssystem, der sikrer støjsvag drift, mens MSA 300 er den første motorsav fra STIHL med et betjenings- og meddelelsescockpit. Den emissionsfrie batteridrevne skæremaskine TSA 230 er også velegnet til arbejde indendørs, og den indbyggede vandtilslutning binder straks det støv, der opstår.

Din partner til professionelle anvendelser

STIHL-forhandlere er dine partnere til professionelle anvendelser. Deres ekspertise og erfaring betyder, at de kan hjælpe dig med at vælge det rigtige værktøj og tilbyde dig førsteklasses kundeservice og vedligeholdelse. Find en STIHL-forhandler i nærheden og se selv!

Sikkerhed under arbejdet hos STIHL

Tre mænd iført beskyttelsesudstyr foran et køretøj med åbent bagagerum med STIHL batteriværktøjer

Sundhed og sikkerhed under arbejdet

STIHL lægger stor vægt på sikkerhed og sundhedsbeskyttelse under arbejdet. Vi holder dig informeret om de vigtigste beskyttelsesforanstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger, så du og dine medarbejdere kan arbejde sundt og med ro i sindet.

Vær beskyttet fra top til tå

INNOVATIVE LØSNINGER TIL PROFESSIONELLE I ALLE BRANCHER.

Uanset om det drejer sig om have- og landskabsarkitektur, skovbrug eller byggebranchen – STIHL tilbyder innovative løsninger, der gør det professionelle arbejde lettere og mere effektivt. Find ud af, hvilke teknologier og innovationer, der aktuelt er relevante for din branche.

 

 

Øvrige tjenester