Arbejdsteknik og værktøjsvedligeholdelse

Godt arbejde med sikkerhed

Sikkerhed og velfungerende værktøjer er vigtige for ethvert projekt. Her finder du nogle tips til, hvordan du arbejder professionelt med ethvert værktøj.

Batteripleje med et STIHL AK 10- og AK 20-batteri i et værktøjsskur

Batteripleje

Uanset om du bruger hækkeklippere, motorsave eller robotplæneklippere – et stigende antal STIHL-værktøjer drives af praktiske lithium-ion-batterier. Læs her om fordelene ved batterimaskiner med lithium-ion-batterier, og hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om hukommelseseffekten.
Tips til batterivedligeholdelse
En STIHL MS 261 C-M benzinmotorsav på en træstub i skoven

Motorsavstips

Vi har samlet nogle tips, der gør det nemmere for dig at bruge din motorsav. Lær, hvordan du servicerer din motorsav, og hvordan du sliber og strammer savkæden. Her finder du også tips til beskyttelsesudstyr, den rigtige brændstofblanding til motorsave, savning af brænde og certificering af motorsave.
Læs mere om motorsavstips
Mand slår blomstereng med FSA 57

Tips til græstrimmere

Ud over det rigtige beskyttelsesudstyr og den rigtige brændstofblanding til din buskrydder spiller vedligeholdelse, arbejdssikkerhed og udskiftning af skæreværktøjet, når det er nødvendigt, også en vigtig rolle. Vi har også samlet nogle oplysninger om, hvordan du starter og opbevarer din buskrydder korrekt, og hvordan du bruger den til græsslåning.
Læs tips til buskryddere nu
En STIHL HSA 82 T benzin-hækkeklipper på en græsplæne, hvor nogen sprøjter harpiksopløsningsmiddel på skæreudstyret

Sådan rengør du din hækkeklipper

En hækkeklipper ophober meget snavs, når du bruger den. At vide, hvordan man rengør det korrekt, er en del af hemmeligheden bag et langt liv for dit værktøj.
Læs vore tips til hækkeklippere nu
STIHL iMOW® RI 422 robotplæneklipper på en grøn græsplæne foran et hus

Tips til robotplæneklippere

Hvis du har en stor have eller kun har lidt tid til at klippe græsset, er en robotplæneklipper en velkommen hjælp. Vi viser dig, hvordan du installerer din robotplæneklipper og udarbejder en klippeplan. Vi har også tips til, hvordan du rengør, vedligeholder og vinterklargør din robotplæneklipper.
Læs vores tips til robotplæneklippere nu

Mere om arbejdsteknik og værktøjsvedligeholdelse

Mænd iført beskyttelsesudstyr står foran fældede træer

Personlige værnemidler

Hvis du vil arbejde sikkert, skal du også bære det rigtige tøj og udstyr. Når det drejer sig om beskyttelsesudstyr, er STIHL dybt engageret i at sikre, at vore produkter er behagelige at have på og tilbyder optimal beskyttelse og sikkerhed.

Mere for teknologientusiaster