STIHL TIMBERSPORTS®: Toppen af skovhuggerkonkurrencer

STIHL TIMBERSPORTS® er en serie af ekstremsportskonkurrencer inden for skovhugst. Det er nemt at se, hvorfor det betragtes som toppen inden for skovhuggerkonkurrencer. Sportsfolk konkurrerer mod hinanden i nationale og internationale konkurrencer – i op til tre økse- og tre savdiscipliner.

Festligheder ved et STIHL TIMBERSPORTS®-event

STIHL TIMBERSPORTS®-events

Her finder du en oversigt over alle officielle STIHL TIMBERSPORTS®-events og konkurrencer i hele verden. Vi tilbyder en omfattende eventplan med detaljerede oplysninger om, hvad der skete på eventet, datoer og tidspunkter for køb af billetter, om der er live-udsendelse fra eventet, og når det er overstået, hvad resultatet bliver. 

Historien bag STIHL TIMBERSPORTS®

Skovhuggerkonkurrencer har en lang tradition på mere end 150 år, hvilket er grunden til, at det ofte kaldes "den oprindelige ekstremsport". Sporten opstod i Australien og New Zealand. Herfra spredte den sig til Canada, USA, Europa og senest til Asien. Læs mere om historien bag STIHL TIMBERSPORTS®.

STIHL TIMBERSPORTS®-disciplinerne

I STIHL TIMBERSPORTS® konkurrerer atleterne i alt i op til seks traditionelle skovhuggerdiscipliner – afhængigt af konkurrenceformatet. Tre discipliner udføres med en økse, tre med en sav. Øksediscipliner omfatter underhåndshug, stående blokhug og springbræt. De tre savdiscipliner er Stock Saw, Single Buck og Hot Saw.

Gå aldrig glip af noget igen med STIHL TIMBERSPORTS®-nyhedsbrevet.

MERE TIL STIHL TIMBERSPORTS®-FANS