Byggebranchen

Der er en god grund til, at vore professionelle STIHL-maskiner anvendes på byggepladser over hele verden. STIHL leverer den kraft, robusthed og ydeevne, der kræves på byggepladsen. Og når du vælger STIHL, får du altid ekspertrådgivning og personlig service.

En person iført personlige værnemidler, der bruger en skæremaskine

Udstyr til byggebranchen

STIHL-skæreskiver

STIHL TS 500i benzindrevne skæremaskiner på en byggeplads

Præcis, robust, pålidelig og alsidig

STIHL-skæreskiver opfylder de højeste kvalitetsstandarder og kan inddeles i to grundlæggende kategorier: syntetisk resinbundne skæreskiver og diamantskæreskiver. I denne artikel har vi opsummeret alt, hvad du har brug for at vide.

Find en STIHL-forhandler i nærheden

Sikkerhed under arbejdet hos STIHL

Tre mænd i STIHL personligt beskyttelsesudstyr holder STIHL batteriværktøj ved siden af et åbent bagagerum med en træstabel i baggrunden

Arbejdsmiljø og sikkerhed under arbejdet

STIHL lægger stor vægt på sikkerhed og sundhedsbeskyttelse under arbejdet. Vi holder dig informeret om de vigtigste beskyttelsesforanstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger, så du og dine medarbejdere kan arbejde sundt og med ro i sindet.

Vær beskyttet fra top til tå

STIHL-messestand med motorsave og personlige værnemidler

Oplev STIHL: messer og events

Vil du vide mere om STIHL og vores professionelle produkter? Hvorfor så ikke besøge os personligt på en messe? Vi glæder os til at møde dig! Få de seneste oplysninger om kommende events her.

Øvrige tjenester