Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 2 RT

Benzindrevet bioplæneklipper med 1 gear

Generelt

Selvkørende bioplæneklipper til klipning af plænearealer på 500 -1500 m². Kompakt, lav vægt og meget let at manøvre. Vridningsstabilt chassis af stål, store letvægtshjul med kuglelejer samt robust 4-takts motor. Trinvis indstilling af klippehøjden på begge aksler. Sammenklappeligt styr sikrer nem transport og pladsbesparende opbevaring.

4.695,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RM 2 RT

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Græsplæne m² op til 1.500
Klippebredde cm 46
Klippehøjde mm 28 - 85
Justering af klippehøjde 4-fach (achsweise)
Hastighed 3,5 km/h
Motortype Serie HD675 OHV SC
Cylindervolumen cm³ 149
Nominel hastighed med værktøj r/min 2.800
Garanteret lydeffektsniveau dB(A) 93
Målt lydtryksniveau dB(A) 79
Usikkerhedsfaktor for lydtryksniveau dB(A) 2
Vibrationsniveau ahw m/s² 4,4
Usikkerhedsfaktor m/s² 2,2
CO2 g/kWh 725

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RM 2 RT

Standard udstyr

 • FLISKNIV TIL PLÆNEKLIPPER Zoom
  FLISKNIV TIL PLÆNEKLIPPER

  GØDER DIN PLÆNE NATURLIGT. Din plæneklipper er udstyret med en specielt udformet bioklipkniv. Den klipper græsset trinvist og hakker det til fine partikler i klippekanalen. Det afklippede græs ledes herefter tilbage til græsplænen som næringsrig gødning.

 • BÆREHÅNDTAG Zoom
  BÆREHÅNDTAG

  NEM TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtag, der er placeret over tyngdepunktet, gør det endnu nemmere at bære dit apparat, uden at det vælter.

 • INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE VED AKSLER Zoom
  INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE VED AKSLER

  PERFEKT PLÆNEHØJDE. Takket være indstillingen af klippehøjden ved akslerne kan du indstille forskellige klippehøjder for din plæneklipper. Her kan foraksel og bagaksel indstilles separat.

 • LETLØBENDE HJUL Zoom
  LETLØBENDE HJUL

  FORBEDRER STYRINGEN. De robuste, holdbare og letløbende hjul gør det nemt for dig at holde sporet uden besvær, når du slår plænen. De letløbende hjul er nemme at manøvrere med takket være deres specielle profil, og det gør omhyggelig plænepleje uden anstrengelser til en leg.

 • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
  MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

  ENKEL OG PÅLIDELIG. Uanset om det drejer sig om kold- eller varmstart: Motoren med Easy Start-systemet gør det nemt at starte apparatet med minimal kraftanvendelse.

 • STÅLBEKLÆDT KABINET Zoom
  STÅLBEKLÆDT KABINET

  LANG HOLDBARHED. Den vridningsstabile konstruktion i stålplade betyder, at plæneklipperens kabinet er særdeles robust. Det sikrer en lang holdbarhed.

 • SOFTGRIP-HÅNDTAG Zoom
  SOFTGRIP-HÅNDTAG

  PLÆNEKLIPNING MED KOMFORT. Det ergonomiske, haptiske supersoftgrip-håndtag skåner dine arme, mens du klipper plæne, ved at reducere vibrationerne, der opstår i den forbindelse.

 • TRÆK PÅ HJUL Zoom
  TRÆK PÅ HJUL

  PLÆNEKLIPNING UDEN ANSTRENGELSE. De trækkende hjul gør det nemmere at slå græsset, især på skråninger og på større grønne områder. De sørger for, at arbejdet går lettere og hurtigere.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 17-01-2024