2.750,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde37 cm
Klippehøjde30 - 70 mm
Justering af klippehøjden5-fach (zentral)
Volumen på græsopsamlingskurv40 L
Drev--

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

RMA 239 C batteridrevet plæneklipper: for effektiv og bekvemmelig plæneklipning med et komfortstyr

Hvis du som haveejer gerne selv vil vedligeholde din græsplæne på en bekvem måde og uden emissioner, så er den batteridrevne plæneklipper STIHL RMA 239 C med en klippebredde på 37 cm det rigtige valg for dig. Den bruger et batteri fra STIHL AK System og er et imponerende redskab med letvægtsdesign og høj effektivitet til klipning af mellemstore plæner. Med den flowoptimerede klinge kan du arbejde energibesparende og opnå en længere driftstid. Polymerhuset på RMA 239 C er let og alligevel meget robust. Det ergonomisk formede komfortstyr kan justeres i højden, hvilket gør det mere behageligt for dig at arbejde med den batteridrevne plæneklipper. Den centrale klippehøjdejustering giver dig mulighed for at indstille din foretrukne plænelængde til et af 5 niveauer mellem 30 mm og 70 mm. Denne funktion gør det også lettere at fjerne den sammenklappelige 40-liters græsopsamlingsboks. Det sammenklappelige komfortstyr på RMA 239 C er særligt nyttigt til opbevaring og transport af plæneklipperen.
Vores oversigt over STIHL batterilevetid og opladningstider viser, hvor stort et plæneareal du kan klippe med en batteriopladning af din STIHL RMA 239 C akku-plæneklipper, og hvor lang tid det tager at oplade det installerede batteri.

Service & tips