3.640,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde46 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev3,5 km/h

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

RM 248 T benzinplæneklipper: øget komfort takket være hjultræk

Med RM 248 T benzinplæneklipperen kan du klippe mellemstore plæner effektivt. Du vil helt sikkert sætte pris på drivmekanismen med ét gear, især når du arbejder på skrånende plæner eller klipper større grønne områder. RM 248 T benzinplæneklipperen har også letløbende hjul, som gør det muligt for den at bevæge sig ubesværet hen over jorden. Easy-start-funktionen sikrer, at motoren kan startes med en minimal indsats. Med en klippebredde på 46 cm er denne plæneklipper velegnet til at klare op til 1.200 m2 plæne hurtigt og nemt.

Det højdejusterbare komforthåndtag sikrer komfortabel og ergonomisk håndtering. Den centralt placerede klippehøjdejustering i syv niveauer er nem at bruge og giver mulighed for klippehøjder fra 20 mm til 100 mm.

Takket være standardudstyret med multiknive, biokliptilbehør og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle afklippet direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet. STIHL RM 248 T benzinplæneklipper har en 52-liters græsopsamlingsboks til opsamling af græs. En indikator for påfyldningsniveau viser dig, hvornår du skal tømme kassen.
 

Service & tips