2.695,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde33 cm
Klippehøjde25 - 60 mm
Justering af klippehøjdenLithium-ion
Volumen på græsopsamlingskurv30 L
Drev--

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

RMA 235 batteriplæneklipper i et sæt med AK 20 batteri og AL 101 standardlader: til effektiv og nem klipning af små græsplæner

Når du arbejder hjemme i haven og gerne vil i gang med at slå græs, men endnu ikke har et STIHL AK System-batteri, er det en god idé at købe STIHL RMA 235 akku-plæneklipperen i et sæt med et STIHL AK 20-batteri og STIHL AL 101-standardopladeren. Med dette sæt er du godt rustet til at gå i gang med at pleje din græsplæne med det samme. Takket være den flowoptimerede klinge kan du arbejde særligt økonomisk og effektivt med den batteridrevne plæneklipper. Takket være det kompakte polymerhus og letvægtsdesignet er STIHL RMA 235 batteriplæneklipperen særlig nem at bruge og kan også nemt transporteres mellem brug. Du kan indstille plænens længde til den ønskede længde i 5 niveauer fra 25 mm til 65 mm ved hjælp af den centrale klippehøjdejustering. Det sammenklappelige design af græsopsamlingsboksen på 30 liter gør det nemt at tømme den. Som batteridrevet plæneklipper arbejder STIHL RMA 235 i et sæt med AK 20-batteri og AL 101-standardoplader særligt støjsvagt og emissionsfrit. Det sammenklappelige styr og det lette og kompakte design sikrer, at plæneklipperen fylder meget lidt, selv når den opbevares. Vores oversigt over STIHL batterilevetider og opladningstider viser, hvor stort et plæneareal du kan arbejde på med en batteriopladning af din STIHL RMA 235 akku-plæneklipper, og hvor lang tid det tager at oplade det installerede batteri.

Service & tips