Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 655 VS

Højtydende benzinplæneklipper

Generelt

161 cm3, 2,5 kW/3,4 hk, 49 kg. Højtydende benzinplæneklipper med en klippebredde på 53 cm til store græsarealer. Multikniv til skæring, opsamling og bioklipning. Knivbremsekobling, central klippehøjdeindstilling, komfortstyr med Super-Softgreb samt Vario-drev for komfortabelt og effektivt arbejde. Inklusiv sammenklappelig 70-liters græsopsamler med niveauindikator.

9.995,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RMA 655 VS

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Klippebredde cm 53
Kapacitet cm³ 173
Græsplæne m² op til 2.500
Vibrationsværdi K m/s² 1,9
Lydeffektniveau LWA dB(A) 98
Arbejdsomdrejningstal U/min 2.800
Klippehøjde mm 20-85
Usikkerhedsfaktor KpA dB(A) 2
Nominel effekt ved arbejdsomdrejningstal U/min 2,6 kW / 3,5 hk
Græsopsamligskurv l 70
Vægt kg 50
Vibrationsværdi ahw m/s² 3,8
Motortype Serie HD775 OHV SC

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RMA 655 VS

Standard udstyr

 • Central indstilling af klippehøjden Zoom
  Central indstilling af klippehøjden

  Klippehøjden justeres centralt og indstilles trinvist efter den viste skala.

 • SmartChoke system Zoom
  SmartChoke system

  Takket være SmartChoke-teknologien starter motoren pålideligt og med minimal indsats både under koldstart og varm start.

 • Variogear Zoom
  Variogear

  Hastigheden reguleres trinløst med et håndtag på styret. Hermed sikres den bedste hastighed ved forskelligartede underlag. Det er en fordel at sætte farten lidt ned ved klipning af langt og sejt græs.

 • Kniv-bremse-kobling (BBC) Zoom
  Kniv-bremse-kobling (BBC)

  Kniv-bremse-koblingen kobler kniven og motoren fra, og beskytter dermed krumtapakslen. Så kan græsopsamleren tømmes, uden at motoren skal genstartes. Og lige så let kan maskinens fremdrift aktiveres, uden at kniven drejer rundt.

 • Bioklippfunktion Zoom
  Bioklippfunktion

  Hvis samleren er fjernet, og bio-kittet er tændt, virker batterplæneklipperen som bioklipper. Græsset er skåret i flere trin og hugget i små partikler, der er forstøvet over græsplænen og ikke behøver at blive taget hånd om. Det sparer tid, mens vigtige næringsstoffer og fugt vender tilbage til plænen.

 • Vingekniv (RVS) Zoom
  Vingekniv (RVS)

  Vingekniven danner en kraftig luftstrøm, der rejser græsset inden det klippes og blæser det afklippede græs ind i opsamleren. På den måde fyldes opsamleren optimalt og tømningsintervallerne bliver længere.

 • Innovativ opsamler Zoom
  Innovativ opsamler

  Den sammenklappelige opsamler, der er monteret på mange STIHL plæneklippere, fyldes nemt og effektivt. Ydermere lettes åbning, tømning og rengøring mærkbart med denne type opsamler. Luftstrømmen, der ledes igennem specielle lameller, blæser støvet ud i siden over jorden. På den måde bliver du ikke snavset af havearbejdet.

 • Letrullende hjul Zoom
  Letrullende hjul

  Hjulene er særdeles robuste og har lang levetid. Drivhjulet er desuden udstyret med en styringsprofil.

 • Super Soft Greb Zoom
  Super Soft Greb

  Særdeles blødt og ergonomisk korrekt greb, bekvemt at køre med idet stopbøjlen passer perfekt i grebet.

 • Komfortstyr Zoom
  Komfortstyr

  Det komfortable Komfortstyr anvendes i mange plæneklippermodeller. Det kan justeres individuelt efter brugerens højde, så der opnås en ergonomisk arbejdsposition. Det sammenklappelige styr letter desuden afmonteringen af græsopsamleren, når den skal tømmes.

 • Aluminiumchassis Zoom
  Aluminiumchassis

  Robust chassis af trykstøbt aluminium forener lav vægt med høj kvalitet. De pulvercoatede overflader er modstandsdygtige over for brændstof og korrosion og beholder deres glans i lang tid.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.