Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 655 VS

Højtydende benzinplæneklipper

Generelt

161 cm3, 2,5 kW/3,4 hk, 49 kg. Højtydende benzinplæneklipper med en klippebredde på 53 cm til store græsarealer. Multikniv til skæring, opsamling og bioklipning. Knivbremsekobling, central klippehøjdeindstilling, komfortstyr med Super-Softgreb samt Vario-drev for komfortabelt og effektivt arbejde. Inklusiv sammenklappelig 70-liters græsopsamler med niveauindikator.

kr. 9.995,00*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RM 655 VS

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Klippebredde cm 53
Kapacitet cm³ 173
Græsplæne m² op til 2.500
Vibrationsværdi K m/s² 1,9
Lydeffektniveau LWA dB(A) 98
Arbejdsomdrejningstal U/min 2.800
Klippehøjde mm 20-85
Usikkerhedsfaktor KpA dB(A) 2
Nominel effekt ved arbejdsomdrejningstal U/min 2,6 kW / 3,5 hk
Græsopsamligskurv l 70
Vægt kg 50
Vibrationsværdi ahw m/s² 3,8
Motortype Serie HD775 OHV SC

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RM 655 VS

Standard udstyr

 • Variogear Zoom
  Variogear

  Hastigheden reguleres trinløst med et håndtag på styret. Hermed sikres den bedste hastighed ved forskelligartede underlag. Det er en fordel at sætte farten lidt ned ved klipning af langt og sejt græs.

 • Kniv-bremse-kobling (BBC) Zoom
  Kniv-bremse-kobling (BBC)

  Kniv-bremse-koblingen kobler kniven og motoren fra, og beskytter dermed krumtapakslen. Så kan græsopsamleren tømmes, uden at motoren skal genstartes. Og lige så let kan maskinens fremdrift aktiveres, uden at kniven drejer rundt.

 • Vingekniv (RVS) Zoom
  Vingekniv (RVS)

  Vingekniven danner en kraftig luftstrøm, der rejser græsset inden det klippes og blæser det afklippede græs ind i opsamleren. På den måde fyldes opsamleren optimalt og tømningsintervallerne bliver længere.

 • Central højdejustering Zoom
  Central højdejustering

  Med den centrale højdejustering i flere trin, justeres klippehøjden hurtigt og nemt og tilpasser sig dermed til græsplænen og forholdene. En skala viser den aktuelle højde.

 • ReadyStart teknologi Zoom
  ReadyStart teknologi

  Takket være ReadyStart-teknologien starter motoren på STIHL benzinplæneklipperen pålideligt og med minimal indsats - både under koldstart og varm start.

 • Bioklip Zoom
  Bioklip

  Bioklip findeler græsset før det kastes ud som en næringsrig gødning.

 • Praktisk græsopsamler Zoom
  Praktisk græsopsamler

  Med nedadrettede lufthuller vil støv og afklippet græs ikke blive slynget ud i luften og op i hovedet på brugeren. Græsopsamleren fyldes til 100% takket være optimeret form og luftføring. Integreret niveaumåler fortæller, når kurven er fuld. To-delt konstruktion sikrer nem tømning.

 • Letvægtshjul Zoom
  Letvægtshjul

  Letvægtshjulene på STIHL plæneklippere er ekstremt robuste og holdbare. For at manøvre ubesværet, når man klipper plænen, er de udstyret med en trækkraftprofil og retningsstabilitetsprofil.

 • SuperSoft greb Zoom
  SuperSoft greb

  Særdeles ergonomisk styr med SuperSoft greb, som er justerbart i højden og kan klappes sammen for nemmere transport.

 • Komforthåndtag
  Komforthåndtag

  Den robuste rammekonstruktion forbliver i topform, selv ved hård arbejdsbelastning. Stærke metalplader hæfter styret på chassiset, således at plæneklipperen reagerer hurtigt og præcist og derved er let at manøvre.

 • Aluminiumsskjold med beskyttelsesliste  Zoom
  Aluminiumsskjold med beskyttelsesliste

  STIHLs plæneklippere med aluminiumsskjold udmærker sig ved høj stabilitet og relativt lav vægt. Beskyttelseslisterne på siden af skjoldet garanterer lang levetid. En yderligere fordel er det pulverlakerede skjold, som ikke påvirkes af brændstof eller korrosion, og derfor beholder glansen i lang tid.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.