STIHL AP-systemet: Ægte professionel kraft. Med et batteri.

STIHL AP-systemet er designet til alle, der i deres daglige arbejde er afhængige af støjsvage batteridrevne maskiner med maksimal ydeevne.

Et have- og landskabsarkitekturteam med professionelle STIHL-batteriværktøjer går langs en gade.

Nye kraftfulde batterimaskiner til fagfolk

Endnu mere kraft: AP-systemet

Logo for AP-systemet fra STIHL i form af et gråt batterisymbol

Et stærkt valg: Fordele ved AP-systemet.

Vores AP-system, der består af forskellige værktøjskategorier, er ideelt til daglig professionel brug inden for landskabs-, have- og træpleje samt til kommunalt arbejde. For STIHLs batteriteknologi til professionelle imponerer med høj ydeevne, lang batterilevetid og støjsvag drift – og desuden er batterierne fleksible i brug.

Grafik med ikoner for alle kategorier af STIHL professionelle batteriværktøjer og et STIHL AP-system-logo i midten.

Maskinkategorier i AP-systemet

AP-systemet fra STIHL består af en række maskinkategorier til alle anvendelsesområder inden for landskabs-, have- og træpleje.

Se det store udvalg af batteridrevne maskiner i vores produktsortiment i dag: 

 

 

En ægte STIHL power duo: MSA 300- og AP 500 S-batteriet

Simpelthen kraftfuld: MSA 220 T

MSA 220 T er en kraftfuld batteridrevet beskæringssav til professionel brug og har mange fordele. Det elektroniske betjeningssystem med udløserknap muliggør nem og bekvem håndtering – med høj skæreydelse. I kombination med AP 300 S-batteriet kan MSA 220 T udføre op til 260 skæringer på 29 minutter.
Fås fra foråret 2022.

Gartnere og landskabsarkitekter tager STIHL AP-system-apparater og et rygsækbatteri fra køretøjets læsseområde.

Fuld fleksibilitet: Tilbehør til AP-systemet

Med batteritilbehør fra AP-systemet kan du°gøre individuelle endnu mere effektive og fleksible. Sortimentet omfatter f.eks. kraftige lithium-ion-batterier i forskellige kapaciteter, komfortbæresystemer, praktiske hylstre og°rygsækbatterier°til°maskiner med et stik.

Innovation til professionelle: det batteridrevne AP-system

Opladnings- og energistyring

Med vores innovative opladnings- og energistyring kan du stole på, at alle batterier er fuldt opladet natten over, og at dine maskiner er klar til brug –°enten mobilt eller stationært. Med vores batteriladeskab kan der endda oplades op til 20 batteripakker fra AP-systemet centralt natten over. Den nye bottTainer giver optimale betingelser for dine batterier og beskytter mod vejr og tyveri, mens du er på farten. Desuden får du et konstant overblik over alle batterier og deres opladningstilstand. Alt, hvad du skal bruge til at tilslutte bottTaineren, er et standard 230 V-stik.

Yderligere oplysninger om opladnings- og energistyring

Flådestyring til professionelle

STIHL connected er skræddersyet til de særlige krav, som professionelle brugere stiller, især inden for have- og landskabspleje. Det betyder, at du altid kan have et pålideligt overblik over status og placering af alle dine maskiner samt rygsækbatterier, og administrere din maskinpark nemt, digitalt og effektivt. Med Smart Connector 2 A når den digitale flådestyring for professionelle et nyt højdepunkt. Du drager fordel af nem installation, pålidelig registrering af driftstid og hastighed og endnu mere præcis evaluering.

Til STIHL connected

Batterilevetid og opladningstider

De særligt kraftfulde STIHL-batteridrevne maskiner i AP-systemet udmærker sig ved en meget høj udholdenhed og kraft. Her viser tilsvarende tabeller batterilevetiden for batteridrevne maskiner fra AP-systemet, afhængigt af det anvendte batteri, samt opladningstiderne for forskellige STIHL-batterier.

Batterilevetid og opladningstider

Arbejde i regnvejr

Alle batteridrevne maskiner i STIHL AP-systemet er konstrueret til daglig brug, også under vanskelige vejrforhold. Med dette i tankerne er de certificeret som stænksikre. Effektiviteten af dette verificeres også gennem krævende interne kontroller. Stænkvandstesten er blandt andet i overensstemmelse med IPX4-standarden.

Prøv STIHL AP-systemet gratis på stedet nu!

Sammenfatning: STIHL batteridrevet AP-system

  • STIHL AP-systemet er udviklet til professionelle brugere samt kommunalt arbejde.

  • AP-systemet tilbyder et omfattende udvalg af batteridrevne maskiner til have-, landskabs- og træpleje.

  • AP-systemet imponerer med høj effekt, lavt støjniveau og ekstra lang batteritid.

  • I STIHL AP-systemet anvendes innovative lithium-ion-batterier, som er fleksible i anvendelsen.

  • STIHL AP-systemet har et intelligent opladnings- og energistyringssystem samt omfattende tilbehør. 

Mere om batterier