AK-system

Perfekt til den mellemstore have

COMPACT batteriserie

Batterimaskinerne i AK-systemet udmærker sig ved at være lette og kompakte, og stadig overholde STIHLs strenge krav til kvalitet og holdbarhed. De er udviklet til brug i den mellemstore have. Alle maskinerne er udstyret med effektstærke udtagelige 36 V batterier. Disse batterier passer til alle maskiner i AK-systemet.

Batterimotorsav MSA 120 C-M

Batterimotorsav MSA 120 C-M

Lækker, handy og let - det er de ord, der springer frem første gang man prøver MSA 120 C-B i AK-systemet. Den er så støjsvag at din nabo end ikke vil brokke sig, hvis du går igang kl. 7:00 søndag morgen. Perfekt til den alm. brændeskæring såvel som beskæring af mindre træer og buske. At maskinen også er en letvægter på knap 4 kg, betyder at du stadig har overskud, når du er færdig med dagens opgave. Batteriet kan naturligvis benyttes til de øvrige maskiner i AK-systemet.

Batterihækkeklipper HSA 56

Batterihækkeklipper HSA 56

Den lille, højeffektive batterihækkeklipper HSA 56 i AK-systemet, klarer hækken forbavsende hurtigt. Her får du virkelig noget fra hånden, og har stadig energien til lige at puste hækken ren for grenaffald med batteriblæseren BGA 56. Begge maskiner bruger samme AK-batteri.

Batteriblæser BGA 56

Batteriblæser BGA 56

Den lille kompakte blæser med den store effekt til hurtig oprydning på havegangen, terassen eller til bortblæsning af sne. Enkel at anvende - hvor enkel kan du se hvis du klikker på ovenstående link. 

Batteritrimmer FSA 56

Batteritrimmer FSA 56

Effektiv batteritrimmer som i al stilhed fjerner de lange græstotter langs huset, terrassen eller havegangen. Den kan indstilles efter din kropslængde og en integreret plantebeskyttelse sørger for at buske og planter som du ikke ønsker trimmet, beskyttes. Se hvordan på filmen.

Batterihækkeklipper HSA 56

Batterihækkeklipper HSA 56

Lækker let batterihækkeklipper med 3,7 kg med AK 10 batteri. God skæreeffekt til mindre hække og buske i haven. Enkel at anvende og særdeles lydsvag. Se hvordan på filmen.