485,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Længde61 mm
Bredde40 mm
Vægt40 g
Vægt0,09 lbs
RadiostandardBluetooth 5.1

Smart Connector 2 A


STIHL Smart Connector 2 A er det optimale supplement til STIHL connected sortimentet - særligt til professionel brug.


Med den direkte forbindelse til maskinens elektronik har du altid alle maskindata bekvemt ved hånden, som f.eks information om omdrejningstal til videre analysering i STIHL connected Portal. I kombination med det integrerede ur får du også meget præcise og pålidelige data, uanset synkroniseringsintervallerne. Evalueringsmulighederne øger din viden om, hvor meget maskinerne anvendes og deres status, og forbedrer planlægningen af serviceintervaller, hvilket lægger fundamentet for optimal udnyttelse af din maskinpark.


Med et enkelt tryk på en knap ser du straks på de integrerede LED-lys om der er besked om f.eks. service eller eventuelle fejl. Sådan forhindrer du uplanlagte arbejdsstop. Via samme funktion kan du også under arbejdet få en indikation på f.eks. om kniven er sløv. Beskeden kan suppleres med den yderligere information i STIHL connected App og kollegerne på værkstedet kan forberede sig på handling allerede inden maskinen er tilbage ved arbejdsdagens afslutning.


Montering og tilslutning af STIHL Smart Connector 2 A foretages hurtigt og nemt på et foruddefineret sted på maskinen.


Et stærkt knapcellebatteri, i kombination med maskinens batteri under drift, leverer energien.


Smart Connector 2 A passer kun på udvalgte professionelle STIHL batterimaskiner, som f.eks batteritrimmeren STIHL FSA 135, den batteridrevne KombiMotor STIHL KMA 135, batteristanghækkeklipperen STIHL HLA 135 eller batteristangsaven STIHL HTA 135.


STIHL Smart Connector 2A

Service & tips