Produktvalg: Trimmerhoved

PolyCut 28-2, til FS 89 - FS 240, FSA 90 - FSA 135, FR 131 T og FS-KM

PolyCut 28-2: Energieffektiv trimning med plastknive

Generelt


Trimmerhovedet STIHL PolyCut 28-2 er udstyret med to stærke plastknive, som kræver væsentligt mindre energi end en trimmertråd – du kan derfor arbejde væsentligt længere med din batteritrimmer per opladning, og på en benzindrevet trimmer falder brændstofforbruget. Standardudstyret kommer med yderligere 6 plastknive til at skifte med. Trimmerhovedet STIHL PolyCut 28-2 kan, udover at bruge plastknive, også udstyres med trimmertråd -  f.eks. til kantskæring langs stenkanter eller andre forhindringer. Trimmertråd med en diameter på 2,4 mm eller 2,7 mm kan anvendes.Med PolyCut 28-2 med plastknive er du optimalt rustet til effektivt at klippe tæt græs med din trimmer. Plastknivene er nemme at skifte, hvor du blot skal bruge den stoppind, der fulgte med din STIHL trimmer. Man blokerer akslen med pinden, og kan så skrue trimmerhovedet af og skifte knive. Som ekstra tilbehør findes også en slitagebeskyttelse til din STIHL PolyCut, som reducerer slid på hovedet og øger klippehøjden.


STIHL PolyCut 28-2 passer til følgende trimmere:


Benzindrevne trimmere:  • STIHL FS 89

  • STIHL 94 til STIHL FS 131

  • STIHL FS 240

  • STIHL FR 131 T


Batteridrevne trimmere:  • STIHL FSA 90

  • STIHL FSA 130

  • STIHL FSA 135


KombiVærktøj i KombiSystemet:


Alle STIHL KM med STIHL FS-KM, STIHL KMA 130 R og STIHL KMA 135 R (begge udstyret med STIHL FS-KM)OBS!Trimmerhoved må kun bruges sammen med en specialskærm eller en STIHL universalskærm til trimmerhoved og metalværktøj.240,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 14-10-2022