Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 4 RV

Manøvredygtig, effektiv benzinbioklipper

Generelt

Manøvredygtig, effektiv benzinbioklipper med en klippebredde på 53 cm til store græsarealer. Central klippehøjdeindstilling, SuperSoftgreb samt Vario-transmission med forhjulstræk for komfortabelt arbejde. Enkel transport ved hjælp af QuickFix-hurtigspændere og sammenklappeligt styr.

8.395,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RM 4 RV

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Græsplæne m² op til 2.500
Klippebredde cm 53
Klippehøjde mm 30 - 70
Justering af klippehøjde 5-fach (zentral)
Hastighed 3,3 - 5,2 km/h
Motortype Serie HD675 OHV SC
Cylindervolumen cm³ 149
Nominel hastighed med værktøj r/min 2.800
Garanteret lydeffektsniveau dB(A) 93
Målt lydtryksniveau dB(A) 79
Usikkerhedsfaktor for lydtryksniveau dB(A) 2
Vibrationsniveau ahw m/s² 3,2
Usikkerhedsfaktor m/s² 1,6
CO2 g/kWh 725

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RM 4 RV

Standard udstyr

 • FLISKNIV TIL PLÆNEKLIPPER Zoom
  FLISKNIV TIL PLÆNEKLIPPER

  GØDER DIN PLÆNE NATURLIGT. Din plæneklipper er udstyret med en specielt udformet bioklipkniv. Den klipper græsset trinvist og hakker det til fine partikler i klippekanalen. Det afklippede græs ledes herefter tilbage til græsplænen som næringsrig gødning.

 • BÆREHÅNDTAG Zoom
  BÆREHÅNDTAG

  NEM TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtag, der er placeret over tyngdepunktet, gør det endnu nemmere at bære dit apparat, uden at det vælter.

 • CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI... Zoom
  CENTRAL INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE TIL PLÆNEKLI...

  OPTIMALT KLIPPERESULTAT. Du kan nemt indstille din plæneklippers klippehøjde i flere trin. En skala angiver den aktuelle højde. Den centrale indstilling af klippehøjden giver dig mulighed for at tilpasse plæneklipningen optimalt til plænens beskaffenhed.

 • LETLØBENDE HJUL Zoom
  LETLØBENDE HJUL

  FORBEDRER STYRINGEN. De robuste, holdbare og letløbende hjul gør det nemt for dig at holde sporet uden besvær, når du slår plænen. De letløbende hjul er nemme at manøvrere med takket være deres specielle profil, og det gør omhyggelig plænepleje uden anstrengelser til en leg.

 • QUICK-FIX-LYNSPÆNDER Zoom
  QUICK-FIX-LYNSPÆNDER

  NEM AT KLAPPE SAMMEN ELLER KLAPPE UD. Med Quick-Fix-lynspænder kan du uden brug af værktøj nemt folde vangen på din plæneklipper sammen, så den fylder mindre, eller klappe den op, når du skal bruge plæneklipperen igen.

 • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
  MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

  ENKEL OG PÅLIDELIG. Uanset om det drejer sig om kold- eller varmstart: Motoren med Easy Start-systemet gør det nemt at starte apparatet med minimal kraftanvendelse.

 • STÅLBEKLÆDT KABINET Zoom
  STÅLBEKLÆDT KABINET

  LANG HOLDBARHED. Den vridningsstabile konstruktion i stålplade betyder, at plæneklipperens kabinet er særdeles robust. Det sikrer en lang holdbarhed.

 • SOFTGRIP-HÅNDTAG Zoom
  SOFTGRIP-HÅNDTAG

  PLÆNEKLIPNING MED KOMFORT. Det ergonomiske, haptiske supersoftgrip-håndtag skåner dine arme, mens du klipper plæne, ved at reducere vibrationerne, der opstår i den forbindelse.

 • Variogear Zoom
  Variogear

  Hastigheden reguleres trinløst med et håndtag på styret. Hermed sikres den bedste hastighed ved forskelligartede underlag. Det er en fordel at sætte farten lidt ned ved klipning af langt og sejt græs.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 25-03-2024