Et stærkt team for dig

STIHL og forhandleren

STIHL og forhandleren

Kun personlig service, er god service. Derfor kan du kun købe STIHL produkter hos uddannede og autoriserede STIHL forhandlere. Kun her får du altid en kompetent rådgivning, kvalificeret service og en helt igennem perfekt betjening.

Hos STIHL forhandleren er du i gode hænder. Han hjælper dig med at vælge en maskine, som passer præcist til dine behov, giver dig værdifulde tips til enkelt og effektivt arbejde, og ikke mindst tilbyder han professionel service. Så du får glæde af din STIHL maskine i mange år. Her finder du som kunde:

Velfunderet rådgivning

Velfunderet rådgivning

Fra professionel indsats i skoven til mindre opgaver i haven – hos STIHL forhandleren finder du det optimale udstyr til enhver opgave. Du får naturligvis også tips og anbefalinger til sikker og korrekt anvendelse af udstyret. Stol trygt på din STIHL forhandler. Han ved, hvad det handler om.

Kompetent produktanvisning

Kompetent produktanvisning

Vi vil gerne have, at du får glæde af dine STIHL produkter i lang tid. Derfor klargør din STIHL forhandler efter ønske, alle maskiner til det første arbejde og giver nyttige tips og anbefalinger til sparsom drift og et langt produktliv.

Kompetent kundeservice

Kompetent kundeservice

STIHL kvalitet er næsten blevet til en talemåde. Derfor forventer vores kunder højeste driftssikkerhed og længste levetid af deres maskiner, også selv om de belastes hårdt. Dette er ikke muligt uden korrekt vedligeholdelse. Din forhandler har greb om tingene og sørger for, at du får glæde af din maskine i mange år.

Originale reservedele og tilbehør

Originale reservedele og tilbehør

Maksimal driftssikkerhed selv under de hårdeste betingelser, er en selvfølge for STIHL motorredskaber. Hvis der alligevel skulle opstå et problem med din maskine, er din STIHL forhandler klar med originale STIHL reservedele, som har afgørende betydning for dit STIHL motorredskabs ydeevne, sikkerhed og levetid.