925,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Mærkespænding10,8 V
Vægt2,3 kg 1)
Vægt5,1 lbs
Lydeffektniveau89 dB(A) 2)
Samlet længde116 cm 3)

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

FSA 30 batteritrimmer: Udfør nemt, fleksibelt og præcist klippe- og rydningsarbejde i din egen have

Den kompakte STIHL FSA 30 batteridrevne græstrimmer er særligt velegnet til at klippe mellemhøjt græs, vedligeholde plænekanter og rydde rundt om træer, under buske og langs mure eller trapper.

Den elektriske motor i FSA 30 er så støjsvag, at du ikke behøver at bruge høreværn under brug, hvilket gør denne buskrydder ideel til brug i støjfølsomme områder. Indgangsmodellen forsynes med energi fra udskiftelige batterier fra det fleksible STIHL AS-System. LED'er på elværktøjet viser batteriets opladningsniveau.

STIHL FSA 30 er som standard udstyret med et STIHL PolyCut 3-2 klippehoved med 2 robuste og bevægelige PolyCut plastknive. For at muliggøre hurtig udskiftning af knivene kan op til 6 PolyCut-knive opbevares i opbevaringsenheden på elværktøjet og udskiftes direkte på klippehovedet uden brug af værktøj. Der er også mulighed for at bruge FSA 30 med AutoCut C 3-2-klippehovedet, der fås som tilbehør, og med klipperør med en diameter på 1,4 mm.

Takket være det ergonomiske design, de fleksible justeringsmuligheder og den lave vægt på kun 2,3 kg inklusive batteri giver FSA 30 mulighed for komfortabelt og ubesværet arbejde. Softgrip-håndtaget ligger godt i hånden og giver en enkel og intuitiv betjening. Du kan justere teleskopskaftet og løkkehåndtaget trinvist med et tryk på en knap, så det passer til din højde. Klippeaggregatets arbejdsvinkel kan også nemt justeres for at gøre arbejdet endnu mere behageligt, og du kan ganske enkelt dreje klippeaggregatet 90° for at få en præcis klipning af plænekanterne. Det udfoldelige afstandsbeslag gør det lettere at klippe præcist og jævnt omkring planter, træer, buske og andre genstande. Den batteridrevne buskrydder FSA 30 har et praktisk ophængningsøje til pladsbesparende opbevaring på en væg i garagen eller redskabsskuret.

I vores oversigt over STIHLs batterilevetid og opladningstider kan du se, hvor længe du kan arbejde med din STIHL FSA 30 batteridrevne græstrimmer, og hvor lang tid det tager at oplade det brugte batteri.

Service & tips