27.995,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Sikkerhedsadvarsel

Tekniske detaljer

Maks. klippeflade5000 m²
Maks. stigning40 %
Klippebredde28 cm
Min. klippehøjde20 mm
Maks. klippehøjde60 mm

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

iMOW® 7:Til smart og fuldautomatisk plænepleje på meget store arealer

STIHL iMOW® 7 robotplæneklipperen sikrer fuldautomatisk plænepleje. Drevet af et højtydende lithium-ion-batteri sikrer de 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System med høj knivhastighed et præcist snit. Batteriet gør det muligt for robotplæneklipperen at arbejde uden afbrydelse i lang tid. iMOW® 7 klipper græsplæner på op til 5.000 m², og klarer stigninger op til 40 %. Samtidig findeles græsafklippet og genbruges som gødning til plænen.
Takket være ultralydssensorer og en kontrolleret hastighed nærmes forhindringer forsigtigt, så græsplænen kan klippes helt op til objektet. Ved kontakt ændrer robotplæneklipperen retning, og intelligente vendemanøvrer muliggør effektiv klipning på smalle steder. For et jævnt klipperesultat justeres hastigheden i ujævnt terræn ved hjælp af hældningssensorer.
Betjeningspanelet muliggør intuitiv og enkel betjening med kun et par trykknapper, som understøttes af en stemmefunktion, og den aktuelle status for din robotplæneklipper vises tydeligt på LED-panelet. Du kan vælge mellem 3 forskellige tilstande på LED-lyset foran. Du kan til enhver tid styre din robotplæneklipper ved hjælp af MY iMOW® appen via Bluetooth® eller wi-fi. Ved hjælp af appen kan du justere klippehøjden i forskellige trin og definere en klippeplan med tidsintervaller, hvor din STIHL  iMOW® 7 automatisk aktiveres. Om nødvendigt kan du også starte robotplæneklipperen manuelt. Takket være den indstillelige regnsensor, kan du selv bestemme om du vil have græsplænen slået i regnvejr, eller om iMOW® 7 skal holde pause. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.
Til installation skal du bruge det egnede installationssæt, afhængigt af din haves størrelse. STIHL iMOW® robotplæneklippere overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Ikke desto mindre er iMOW® robotplæneklipperen ikke et legetøj. Når iMOW® er aktiv, skal du holde børn, voksne og dyr væk fra arbejdsområdet. For mere information henvises til brugermanualen.

iMOW® 7 robotplæneklipper

Service & tips