23.995,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Sikkerhedsadvarsel

Tekniske detaljer

Maks. klippeflade3000 m²
Maks. stigning45 %
Maks. stigning med stigningssæt55 %
Klippebredde28 cm
Min. klippehøjde20 mm

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

iMOW® 6 EVO: Til smart og fuldautomatisk plænepleje af store arealer

STIHL iMOW® 6 EVO robotplæneklipperen med et kraftigt lithium-ion-batteri er et godt valg til klipning af store græsplæner - den overtager plæneplejen fuldt automatisk. Med 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System kan du opnå et rent snit takket være den høje knivhastighed, og græsset fintklippes, så det igen kan bruges direkte som gødning til plænen. Plænearealer på op til 3.000 m² og stigninger på op til 45 % i terrænet håndteres effektivt. For eksempel når du klipper på skråninger, viser STIHL iMOW® 6 EVO sine styrker, og med et Upgrade Kit (tilbehør) er stigninger på op til 55 % endda mulige.

 

 

 

Integrerede sensorer får STIHL iMOW® 6 EVO til at ændre retning, når den kommer i kontakt med en forhindring. Objekter nærmes med en kontrolleret hastighed, så plænen klippes tæt på objektet, og intelligente vendemanøvrer bruges til at klippe effektivt på trange steder. Hastigheden justeres på ujævnt terræn, så der også her opnås et jævnt resultat.

 

 

 

 

 

 

Betjeningen er enkel og intuitiv via LED-panelet med blot et par trykknapper, der yderligere understøttes af stemmefunktionen. Den aktuelle status vises både via LED-panelet og lysmønstre på LED-displayet på toppen robotplæneklipperen. LED-lyset foran kan indstilles i 3 forskellige tilstande. Ved brug af MY iMOW® appen kan du til enhver tid styre din robotplæneklipper via Bluetooth® og wi-fi eller, hvis din robotplæneklipper bevæger sig uden for hjemmeområdet, via mobilnetværket. Du kan også indstille klippehøjden individuelt i forskellige trin, samt definere tidsvinduer for aktive tider i den ugentlige klippeplan. Uden for hjemmeområdet kan en alarm også lokalisere tyveri eller bestemme placeringen af din robotplæneklipper. Du kan også starte STIHL iMOW® 6 EVO manuelt, hvis det er nødvendigt. Ved hjælp af den justerbare regnsensor kan du angive, om græsplænen skal slås i vådt vejr, eller om iMOW® 6 EVO skal holde pause. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.

 

 

 

 

 

 

Til installation skal du bruge det egnede installationssæt stærk, afhængig af størrelsen på din have. STIHL iMOW® robotplæneklippere overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Ikke desto mindre er iMOW® robotplæneklipperen ikke et legetøj. Når iMOW® er aktiv, skal du holde børn, voksne og dyr væk fra arbejdsområdet. For mere information henvises til brugermanualen.

 

 

 

iMOW® 6 EVO robotplæneklipper

Service & tips