19.995,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Sikkerhedsadvarsel

Tekniske detaljer

Maks. klippeflade3000 m²
Maks. stigning40 %
Klippebredde28 cm
Min. klippehøjde20 mm
Maks. klippehøjde60 mm

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

iMOW® 6: Til uafhængig og fuldautomatisk plænepleje af store arealer

STIHL iMOW® 6 robotplæneklipperen med et kraftigt lithium-ion-batteri tager sig af plænen helt automatisk, og batteriet gør, at den kan arbejde uden afbrydelse i lang tid. Plænearealer på op til 3.000 m² klippes effektivt af den selvkørende robotplæneklipper, ligesom den nemt klarer stigninger på op til 40 %. Med 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System opnås et rent snit takket være den høje knivhastighed, og græsset fintklippes på en sådan måde, at det igen bruges direkte som gødning til græsplænen.
Integrerede sensorer får STIHL iMOW® 6 til automatisk at ændre retning, når den kommer i kontakt med en forhindring. Objekter nærmes forsigtigt, og ultralydssensorerne og en kontrolleret hastighed gør det muligt at klippe græsplænen tæt på objektet. Intelligente vendemanøvrer sikrer også effektiv klipning på trange steder. Hastigheden justeres på ujævnt terræn ved hjælp af hældningssensorer, så du også dér får et jævnt resultat.
Betjeningen er enkel og intuitiv med de få trykknapper, der desuden understøttes af stemmefunktionen, og den aktuelle status for din robotplæneklipper vises tydeligt på LED-panelet. LED-lyset foran kan vælges i 3 forskellige tilstande. Ved at bruge MY iMOW® appen kan du til enhver tid styre din robotplæneklipper via Bluetooth® eller wi-fi. Her kan du indstille klippehøjden i forskellige trin, og tidsvinduer for aktive tider i ugeplaner kan defineres i en klippeplan. Du kan også starte STIHL iMOW® 6 manuelt, hvis det er nødvendigt. Takket være den justerbare regnsensor kan du bestemme om græsplænen skal slås i vådt vejr, eller om iMOW® 6 skal holde pause, når det regner. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.
Til installation skal du bruge det egnede installationssæt, afhængigt af din haves størrelse. STIHL iMOW® robotplæneklippere overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Ikke desto mindre er iMOW® robotplæneklipperen ikke et legetøj. Når iMOW® er aktiv, skal du holde børn, voksne og dyr væk fra arbejdsområdet. For mere information henvises til brugermanualen.

iMOW® 6 robotplæneklipper

Service & tips