3.940,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Sikkerhedsadvarsel

Tekniske detaljer

Skinnelængde35 cm
Skinnelængde14 "
Mærkespænding36 V
Vægt3,1 kg 1)
Vægt6,8 lbs 2)

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

Batterimotorsav MSA 220 C-B: Til varierede opgaver med høj skæreydelse og høj komfort

Den kraftfulde batteridrevne motorsav STIHL MSA 220 C-B med professionelt skæreudstyr er optimal til fældning af mindre træer, beskæring, trimning og træpleje. Den batteridrevne motorsav er forsynet med en højeffektiv STIHL 3/8" PS3 Pro kæde med lav kastetendens. Savkæden er kendetegnet ved høj skære- og energieffektivitet. Med STIHL MSA 220 C-B batterimotorsaven kan du arbejde i støjfølsomme områder både med havearbejde og landskabspleje . Støjsvag drift og emissionsfri EC-motor med lave vedligeholdelseskrav gør den også velegnet til indendørs arbejde

Kraftig EC-motor i kombination med kraftigt STIHL AP 300 S batteri giver STIHL MSA 220 maksimal skæreydelse Fronthåndtag med ergonomisk design og komfortabelt bageste håndtag, der gør arbejdet både behageligt og sikkert.

Andre funktioner, der yderligere bidrager til effektivt arbejde med den batteridrevne STIHL motorsav MSA 220 C-B:

  • Robust barkstød i metal fastgør saven til træet, hvilket gør det nemt at lave præcise snit.
  • Med STIHL hurtigkædestramning> strammes kæden nemt, sikkert og helt uden værktøj.
  • I vores oversigt over STIHL batteridrifts- og ladetider kan du se, hvor længe du kan arbejde med din STIHL MSA 220 C-B batterimotorsav, og hvor længe batteriet skal oplades.

    Alle batteridrevne maskiner i STIHL AP-systemet er udviklet til professionelle brugere og daglig brug, selv under barske vejrforhold og har stænkvandsbeskyttelse testet i krævende interne test. Stænkvandstesten er blandt andet baseret på IPX4-standarden.

Batterimotorsav MSA 220 C-B

Service & tips