2.890,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Sikkerhedsadvarsel

Tekniske detaljer

Skinnelængde30 cm
Skinnelængde12 "
Mærkespænding36 V
Vægt3,1 kg 1)
Vægt6,8 lbs 2)

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

Batterimotorsav MSA 160: Kraftig og sparer energi

p>Uanset om du saver brænde, fælder frugttræer eller arbejder med træ: Med den batteridrevne motorsav STIHL MSA 160 C-B er du godt rustet til arbejde i haven - både i din egen og professionelt. Motoren arbejder støjsvagt og uden udstødningsgasser, og motorsaven kan også uden problemer bruges i støjfølsomme områder og indendørs.

 

STIHL MSA 160 C-B batteridrevet motorsav er et rigtigt kraftcenter. Direkte kraftoverførsel til STIHL 1/4" PM3 savkæden og den intelligent styrede motorkraft sikrer høj skæreydelse, selv når der arbejdes med tykkere grene og brædder. Motorsaven er en rigtig letvægter på trods af dens høje ydeevne Med 3,1 kg (uden batteri) er heller ikke længere arbejdspas trættende. Flere funktioner i STIHL MSA 160 C-B:

  • STIHL hurtigkædestrammer, kæden spændes sikkert og nemt uden værktøj.
  • QuickStop Super kædebremse giver øget sikkerhed, når du arbejder.

I vores oversigt over STIHL batteridrift og ladetider kan du se hvor længe du kan arbejde med STIHL MSA 160 C-B og hvor længe batteriet skal oplades.

Alle batteridrevne maskiner i STIHL AP-systemet er designet til professionelt arbejde og daglig brug, selv i ugunstige vejrforhold. Derfor har de en gennemtestet stænktvandsbeskyttelse. Effektiviteten er testet i krævende interne tests - testene er blandt andet baseret på IPX4-standarden.

MSA 160 C-B batterimotorsav

Service & tips