4.495,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Arbejdstryk145 bar
Maks. tryk180 bar 1)
Min. vandgennemstrømning430 L/h
Maks. vandgennemstrømning510 L/h
Maks. vandtilførselstemperatur40 °C

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

Stærk og alsidig til rengøringsopgaver i hus og have

STIHL RE 140 PLUS elektrisk højtryksrenser har en imponerende rengøringsydelse, når du rengør terrasser, trapper eller havemøbler. Den holdbare induktionsmotor og aluminiumspumpen genererer et maksimalt tryk på 180 bar. En lang sprøjtelanse giver en behagelig opretstående arbejdsstilling. 10 meter stålwireforstærket højtryksslange giver lang rækkevidde i alle positioner. Den stærke og fleksible slange tilsluttes nemt til STIHL RE 140 PLUS med en quick release-kobling.  Højtrykspistolens anti-twist-kobling med blødt greb forhindrer, at slangen vrider sig under brug.
STIHL RE 140 PLUS højtryksrenser kan bruges til at fjerne genstridigt snavs med en kraftig punktstråle. Til mere følsomme overflader fås en justerbar fladstråledyse. De to standarddyser skiftes hurtigt og nemt på sprøjtelansen, og hvis du vil tilsætte et rengøringsmiddel til vandstrålen, skal du bruge det medfølgende sprøjtesæt til rengøringsmiddel.
Til arbejdspauser eller opbevaring er der en praktisk holder, så sprøjtelansen kan opbevares direkte på STIHL RE 140 PLUS. Dyser og strømkabler opbevares bekvemt og sikkert i integrerede holdere og rum. Teleskophåndtaget i aluminium, transporthåndtaget og den integrerede vogn med hjul gør det nemt at transportere og flytte STIHL RE 140 PLUS højtryksrenseren. Den integrerede kabelopruller med slangestyring i aluminium gør det nemt at håndtere og opbevare højtryksslangen. Med praktisk tilbehør som STIHL RA 90 terrasserenser kan STIHL RE 140 PLUS bruges til en lang række rengøringsopgaver.
RE 140 PLUS

Service & tips