31.495,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Græsplæneop til 6000 m²
Klippebredde95 cm
Klippehøjde30 - 100 mm
Volumen på græsopsamlingskurv250 L
Geartypehydrostatisk

Funktioner

De viste billeder er eksempler. Det faktiske udseende af udstyrsfunktionerne og deres specifikke tilknytning til produktet kan afvige fra de afbildede repræsentationer, men vil have den samme funktionalitet.

RT 5097 ride-on plæneklipper: Høj komfort og opsamlere

Den smidige STIHL RT 5097 ride-on plæneklipper hjælper dig med at tage dig af større plæner. Med sin høje kørekomfort og tydelige betjening får du raffineret teknologi, der gør arbejdet nemt. Du kan justere plæneklipperens komfortable, affjedrede sæde, så det passer til dig, uden brug af værktøj. Du får høj klippekraft og perfekte resultater takket være den nemme justering af klippehøjden og den elektromagnetiske knivkobling til at tænde og slukke for klipningen. Græsguiderne hjælper med at fange græsstråene til klippeaggregatet, så hele klippebredden udnyttes fuldt ud. Det komfortable 1-pedalstræk gør det endnu lettere at manøvrere, når du klipper. Kørselsretningen skifter fra frem- til bakgear med blot én bevægelse. Græsopsamleren på 250 liter tømmes nemt fra førersædet ved hjælp af det praktiske sabelhåndtag. græsopsamleren i plast har et praktisk graverdesign og er meget nem at rengøre.
RT 5097

Service & tips