91,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Service Kit 18 til benzinmotorsav MS 162 og MS 172: Længere levetid gennem proaktiv og regelmæssig vedligeholdelse

Med Service Kit 18 til STIHL benzindrevne motorsave kan du selv udføre enkle vedligeholdelsesarbejder på din kædesav. Denne proaktive og regelmæssige standardvedligeholdelse, som f.eks. udskiftning af luft- og brændstoffilter og tændrør, øger motorsavens levetid. På den måde er du med til at sikre, at maskinens komponenter og dele er beskyttet mod snavs og skader, og at motoren i din motorsav altid fungerer pålideligt og med optimal ydelse.

STIHL Service Kit 18 til MS 162 og MS 172 indeholder følgende komponenter til standardvedligeholdelse:

  • Fiberstofluftfilter
  • Tændrør
  • Brændstoffilter

STIHLs fiberstofluftfilter giver en god filterkvalitet under forskellige driftsforhold. Grove snavspartikler fanges på overfladen, mens fine snavspartikler tilbageholdes inde i filteret. Det beskytter motorsavens motor mod indtrængen af slibestøv. Ydelsen opretholdes, forbruget er lavt, og du kan fortsætte med at starte din maskine, som du plejer.

For at opretholde ydeevnen er det også tilrådeligt at udskifte tændrøret regelmæssigt. Det er grundlaget for en ren forbrænding i motoren. Brændstoffilteret holder brændstoffet fri for fremmedlegemer, inden det kommer ind i motoren. På den måde beskytter det motoren og sikrer en længere levetid. Det skal også udskiftes regelmæssigt for at fungere pålideligt.

For at udskifte luftfilteret og tændrøret er det bedst at bruge den praktiske kombinationsnøgle, som du allerede har modtaget sammen med din STIHL-kædesav. En papkrog er integreret i emballagen til selve servicesættet. På den måde kan du nemt fjerne og udskifte brændstoffilteret. Du har ikke brug for yderligere værktøj.

Service Kit 18

Service & tips