6.550,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde51 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv55 L
Apparatlængde med græsopsamlingskurv154 cm

Funktioner

RMA 453 PV batteridrevet plæneklipper: Enkel og effektiv klipning takket være Vario-hjuldrevet

Den batteridrevne plæneklipper STIHL RMA 453 PV med Vario-hjuldrev og 51 cm klippebredde gør det lettere for hobbygartnere at klippe mellemstore plæner og skråninger. Du kan indstille arbejdshastigheden individuelt mellem 0 km/t og 4,6 km/t ved hjælp af kontrolelementet på det digitale HMI. Takket være den sekventielle afladning sørger RMA 453 PV også for, at den automatisk skifter til det andet batteri fra STIHL AP-systemet, så snart det første er tomt. Dette eliminerer behovet for at skifte batterier manuelt og giver dig mulighed for at klippe større plæner meget effektivt. 

Takket være standardudstyret med multikniv, integreret bioklipfunktion og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle afklippet direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet. Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer komfortabel og ergonomisk styring af plæneklipperen. Med den centrale klippehøjdejustering kan du indstille den ønskede længde på din plæne i 7 trin fra 20 mm til 100 mm. Den sammenklappelige græsopsamler på 55 liter kan rumme en hvilken som helst mængde afklip og er nem at tømme.

I vores oversigt over STIHLs batteridrifts- og opladningstider kan du se, hvor meget græs du kan klippe med en opladning af din STIHL RMA 453 PV batteridrevne plæneklipper, og hvor lang tid det tager at oplade batteriet.

Service & tips