5.250,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde46 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7 trin (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

RMA 448 V batteridrevet plæneklipper: nem og effektiv klipning takket være Vario-hjultræk

Den batteridrevne plæneklipper STIHL RMA 448 V med Vario-hjultræk og en klippebredde på 46 cm gør det lettere for hobbygartnere at klippe mellemstore plæner og skråninger. Du kan indstille arbejdshastigheden individuelt mellem 0 km/t og 4,6 km/t ved hjælp af betjeningsgrebet på håndtaget. Takket være standardudstyret med multikniv, integreret bioklipfunktion og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle det afklippede direkte eller fordele det på plænen via sideudkastet. 

Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer en behagelig og ergonomisk styring af plæneklipperen. Den centrale klippehøjdejustering giver dig mulighed for at indstille din foretrukne plænelængde til et af 7 niveauer mellem 20 mm og 100 mm. Den sammenklappelige 52-liters græsopsamlingsboks rummer en stor mængde afklip og er nem at tømme.

I vores oversigt over STIHL batterilevetid og opladningstider kan du se, hvor stort et plæneareal du kan dække med en opladning af din RMA 448 V akku-plæneklipper, og hvor lang tid det valgte batteri er om at lade op.

Service & tips