6.550,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde46 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

RMA 448 V akku-plæneklipper i sæt med AK 30 S-batteri og AL 101 standardoplader: nem og effektiv klipning takket være Vario-hjultræk

Batteriplæneklipperen STIHL RMA 448 V med Vario-hjultræk og en klippebredde på 46 cm gør det lettere for hobbygartnere at klippe mellemstore plæner og skråninger. Det skyldes, at du kan justere arbejdshastigheden individuelt mellem 0 km/t og 4,6 km/t på betjeningsgrebet på håndtaget. Hvis du gerne vil i gang med at klippe haven, men endnu ikke har et batteri fra STIHL AK-systemet, er det værd at vælge STIHL RMA 448 V akku-plæneklipper i et sæt med et STIHL AK 30 S batteri og STIHL AL 101 standardoplader.


Da den som standard er udstyret med et multiblad, integreret bioklipfunktion og sideudkast, er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten samle det afklippede direkte op eller fordele det på plænen via sideudkastet. Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer en behagelig og ergonomisk styring af plæneklipperen. Den centrale klippehøjdejustering giver dig mulighed for at indstille din foretrukne plænelængde til et af 7 niveauer mellem 20 mm og 100 mm. Den sammenklappelige 52-liters græsopsamlingsboks rummer en stor mængde afklip og er nem at tømme.


I vores oversigt over STIHL batterilevetid og opladningstider kan du se, hvor stort et plæneareal du kan dække med en opladning af din STIHL RMA 448 V akku-plæneklipper, og hvor lang tid det valgte batteri er om at lade op.

Service & tips