5.450,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde46 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev3,5 km/h

Funktioner

RMA 248 T batteridrevet plæneklipper i et sæt med AK 30 S batteri og AL 101 standardoplader: Praktisk arbejde på mindre plæner takket være hjuldrift

Til privat arbejde i haven tilbyder STIHL RMA 248 T batteridrevet plæneklipper hobbygartnere høj ydeevne og er meget støjsvag. Det betyder, at den også kan bruges i støjfølsomme områder som f.eks. boligkvarterer. Du vil især sætte pris på det 1-trins hjuldrev på græsplæner med skråninger. Hvis du vil i gang med at klippe med det samme, men endnu ikke har et batteri fra STIHL AK-systemet, er det værd at købe STIHL RMA 248 T batteriplæneklipperen som et sæt med et STIHL AK 30 S-batteri og STIHL AL 101 standardoplader.

Med en klippebredde på 46 cm kan du effektivt klippe plæner i mindre områder. Takket være standardudstyret med multikniv, bioklipkile og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle det afklippede materiale direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet.

Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer komfortabel og ergonomisk styring af plæneklipperen. Med den centrale klippehøjdejustering kan du indstille den ønskede længde på din plæne i 7 trin fra 20 mm til 100 mm. Den sammenklappelige græsopsamler på 52 liter kan rumme en hvilken som helst mængde afklip og er nem at tømme.

I vores oversigt over STIHLs batteridrifts- og opladningstider kan du se, hvor stort et plæneareal du kan klippe med en batteriopladning af dit STIHL RMA 248 T batteridrevne plæneklippersæt med AK 30 S batteri og AL 101 standardoplader, og hvor lang tid det tager at oplade batteriet.

Service & tips