3.340,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde41 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-level (central)
Volumen på græsopsamlingskurv52 L
Drev--

Funktioner

RMA 243 batteridrevet plæneklipper: Effektivt arbejde på mindre plæner

Til privat arbejde i haven tilbyder STIHL RMA 243 akku-plæneklipper hobbygartnere høj ydeevne og er meget støjsvag. Det betyder, at den også kan bruges i støjfølsomme områder som f.eks. boligkvarterer. Med en klippebredde på 41 cm kan du effektivt klippe plæner i mindre områder. Takket være multikniv, bioklipkile og sideudkast som standard er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle det afklippede materiale direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet.

Det sammenklappelige og højdejusterbare komfortstyr sikrer komfortabel og ergonomisk styring af plæneklipperen, mens den centrale klippehøjdejustering giver dig mulighed for at indstille den ønskede længde på din græsplæne i 7 trin fra 20 mm til 100 mm. Den sammenklappelige græsopsamler på 52 liter kan rumme en hvilken som helst mængde afklip og er nem at tømme.

I vores oversigt over STIHLs batteridrifts- og opladningstider kan du se, hvor meget græs du kan klippe med en opladning af din STIHL RMA 243 batteridrevne plæneklipper, og hvor lang tid det tager at oplade batteriet.

Service & tips