5.550,00 kr.
Alle priser er inklusive 25% moms.
Ny
Vælg vare
Kan købes hos autoriserede STIHL-forhandlere
Du kan købe dette produkt hos en af vores mange lokale forhandlere. Find en butik, og kontakt forhandleren for at få oplysninger om tilgængeligheden.

Tekniske detaljer

Klippebredde51 cm
Klippehøjde20 - 100 mm
Justering af klippehøjden7-dobbelt (central)
Volumen på græsopsamlingskurv55 L
Drev2,4 - 4,2 km/h

RM 453 V benzinplæneklipper: Praktisk klipning af plæner med hældninger takket være Vario-hjultrækket

STIHL RM 453 V benzinplæneklipper er velegnet til privat arbejde på store plæner. Hvis du vil justere klippehastigheden på din plæneklipper, så den passer til dine egne klippevaner eller forholdene på din plæne, så er denne plæneklipper med Vario-hjuldrev det rigtige valg. Det giver dig mulighed for løbende at justere hastigheden på styret. Vedligeholdelse af plænen sker hurtigt takket være den kraftige motor. Takket være standardudstyret med multikniv, integreret bioklipfunktion og sideudkast er denne plæneklipper velegnet til både klipning og bioklip. Du kan enten opsamle afklippet direkte eller fordele det over plænen via sideudkastet. 

Med en klippebredde på 51 cm, letløbende hjul og det robuste polymerhus giver RM 453 V fra STIHL dig optimal støtte til hurtig og effektiv vedligeholdelse af store plæner. For at opnå de mest præcise klipperesultater kan den centralt placerede 7-trins klippehøjdejustering nemt indstilles til den ønskede klippehøjde mellem 20 mm og 100 mm. Græsopsamleren på 55 liter giver støtte, når den er i brug, så du ikke behøver at rive afklippet sammen efter klipning. En fyldningsindikator holder dig informeret om det rigtige tidspunkt at tømme græsopsamleren, hvilket er særligt nemt takket være foldemekanismen. Det højdejusterbare komfortstyr sikrer komfortabel og ergonomisk klipning.

Service & tips