Produktvalg: Trimmerhoved

PolyCut 48-2

PolyCut 48-2: Universalværktøj til STIHL trimmer

Generelt


Lavere støj og markant bedre energiudnyttelse ved trimning af tæt græs opnås, når du udstyrer din trimmer med trimmerhovedet PolyCut 48-2 med 2 stærke plastknive frem for trimmertråd. Således kan du arbejde væsentligt længere med din batteritrimmer per opladning, og på en benzindrevet trimmer falder brændstofforbruget. Standardudstyret inkluderer yderligere 6 knive som reserve. STIHL PolyCut 48-2 kan også udstyres med trimmertråd med en diameter på henholdsvis 2,4 mm og 2,7 mm. – det er særligt velegnet til f.eks. kantskæring langs stenkanter eller andre forhindringer.


STIHL plastknive er nemme at udskifte. Efter at have blokeret akslen med stoppinden, der følger med din STIHL trimmer, skal du blot skrue trimmerhovedet af og udskifte knivene. For at beskytte mod slitage, og for at øge klippehøjden, er STIHL PolyCut 48-2 som standard udstyret med en slidbeskyttelse.


Trimmerhovedet STIHL PolyCut 48-2 passer til følgende trimmere/kratryddere:  • STIHL FS 311

  • STIHL FS 360


Du kan også bruge trimmerhovedet til kratrydderen STIHL FS 350, som ikke længere er i sortimentet.


OBS! Trimmerhoveder må kun bruges sammen med en specialskærm eller en STIHL universalskærm til trimmerhoveder og metalværktøj.


255,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 14-10-2022