Produktvalg: Sprøjteaggregat

SGA 85

Batteridrevet rygsprøjte SGA 85: Kraftig og komfortabel for professionelle inden for bl.a. frugt- og grøntsagsdyrkning

Generelt

Den stærke batteridrevne sprøjte STIHL SGA 85 er den første batteridrevne sprøjte i STIHL sortimentet og et perfekt værktøj til professionelle brugere til effektiv spredning af plantebeskyttelsesmidler eller gødning. Højt arbejdstryk og stor 17 l gennemsigtig tank med integreret niveauangivelse gør STIHL SGA 85 til det optimale værktøj for f.eks. plantageejere, gartnere og landmænd, - den er også effektiv ifm. større opgaver som markafgrøder og frugt-, bær- og grøntsagsafgrøder. Mens du bærer den 6,2 kg lette sprøjte på ryggen, kan du nemt justere arbejdstrykket op til 6 bar vha. en drejeknap på siden. Med det meget komfortable bæresystem, med individuelt justerbare skulderstropper og brystspænde, er lange arbejdspas intet problem. Med det justerbare mundstykke af messing spreder du den aktuelle væske med STIHL SGA 85 rygsprøjten med stor præcision. Det integrerede filterelement forhindrer snavs fra tanken i at trænge ind i sprøjtelansen, og er let at rengøre ved udskiftning af dyse. Når sprøjtelansen ikke bruges, opbevares den nemt og enkelt i holderen på STIHL hofteselen, som leveres sammen med SGA 85.

I vores oversigt over STIHL drift- og ladetider kan du se, hvor lang tid du kan arbejde med din STIHL SGA 85 batterirygsprøjte med forskellige batterier, og hvor lang tid de forskellige batterier tager at lade op.

7.195,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

SGA 85

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Tankvolumen dm³ 17
Ljudtryksniveau dB(A) 1) 66
Lydeffektniveau dB(A) 1) 77
Min. vandgennemstrømning l/min 1,5
Maks. vandgennemstrømning l/min 3,1
Vibrationer, højre m/s² 2) 0,9
Batteridriftstid AP 100 min 3) op til510
Batteridriftstid AP 200 min 3) op til1.000

1) K-Faktor iht. rådets direktiv 2006/42/EG = 2,0 dB(A)
2) K-Faktor iht. rådets direktiv 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Driftstider er vejledende og kan variere afhængigt af anvendelse.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 28-06-2022