Produktvalg: Upgrade kits

Upgrade Kit 2, HEXA 36RH 60 DL

Upgrade Kit Hexa 2 med savkæde 36RH, 60 DL til motorsave fra MS 362

Generelt

Med det patenterede-Hexa skæresystem, der består af Hexa-savkæde og Hexa-fil, sætter STIHL nye standarder inden for skæreydelse, filing og levetid. Er effektivitet og tidsbesparelse særlig vigtigt for dig i dit daglige arbejde? Så er Hexa den helt rigtige løsning! Hexa-savkæden imponerer ikke kun med sin skæreydelse, men også med den lette håndtering. Skæretændernes og filens form er optimalt afstemt efter hinanden og giver mulighed for særdeles let og hurtig filing med så godt som perfekte resultater. Sammenlignet med andre savkæder, f.eks. 3/8" RS, skal Hexa desuden ikke files nær så ofte, og det giver en længere levetid. Prøv det nye STIHL Hexa-skæresystem nu, og bliv overbevist!

Upgrade Kit 2 indeholder følgende:

  • 2 x savkæder STIHL 3/8 "Rapid Hexa 36RH, 60 drivled (op til 1,6 mm, 40 cm)
  • 1 x STIHL Hexa fil
  • 1 x STIHL træfilhåndtag

I forbindelse med den smalle snitfuge giver den særlige filing af 3/8" Rapid Hexa-savkæden op til 10 % højere skæreydelse i forhold til 3/8" Rapid Super-savkæden . Hexa-skæretandens og Hexa-filens optimale pasform gør filingen markant hurtigere og enklere i forhold til med en rundfil. Den ideelle filevinkel opnås hver gang. Idet filens og skæretandens form er perfekt afstemt efter hinanden, kan Hexa-savkæden files perfekt - den saver hurtigere, og derudover holder den sig skarp i meget længere tid. Da 3/8" Rapid Hexa-savkæden skal slibes sjældnere, er dens levetid tilsvarende længere.

535,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.