Produktvalg: Tilbehør robotplæneklippere

iMOW® ladestation

iMOW® ladestation: Til opladning af robotplæneklipperen

Generelt

Alt i ét - parker og lad ny energi: STIHL iMOW® ladestationen oplader batteriet i din STIHL iMOW® robotplæneklipper efter afsluttet arbejde. Samtidig parkerer din robotplæneklipper i ladestationen indtil næste aktive klippetidspunkt. Afhængigt af de tilgængelige overflader kan STIHL ladestationen placeres på eller uden for græsplænen. Hvis du har græsarealer, der ikke er forbundet, eller som er meget store, bliver det endnu mere bekvemt at oprette en klippeplan med en ekstra ladestation.


iMOW® ladestation til STIHL iMOW ® 5, 6 og 7 installerer du samtidig med selve robotplæneklipperen. Hvis du hellere vil have en ekspert til at udføre installationen, er det også muligt at få robotplæneklipperen installeret af en autoriseret STIHL forhandler.

4.140,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.