Produktvalg: Fejemaskiner

KG 550

Praktisk fejemaskine

Generelt

Kompakt og praktisk fejemaskine til rengøring ved huset og områder på op til 300 kvm. Leveres med STIHL MultiClean fejesystem, 8-trins central højdeindstilling. styreruller i siderne og 4 års holdbarhedsgaranti på de slidstærke nylonbørster.

1.895,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Produktvarianter

Udstyr

STIHL KG 550

Standard udstyr

 • Afstandsruller Zoom
  Afstandsruller

  Afstandsrullerne som sidder på begge sider sørger for at arbejdet langs kanter bliver mere enkelt og mere præcist. Desuden beskytter de både maskinen og kantmaterialet mod eventuelle skader.

 • SNAVSEBEHOLDER Zoom
  SNAVSEBEHOLDER

  HØJ KAPACITET. Takket være den store volumen kan snavsebeholderen rumme en stor mængde snavs. Det er nemt og hurtigt at montere snavsebeholderen i fejemaskinen ved hjælp af håndtaget. Det forhindrer, at beholderen falder ud.

 • SÆRDELES ROBUSTE BØRSTER Zoom
  SÆRDELES ROBUSTE BØRSTER

  LANG LEVETID. Takket være børsternes specielle placering opsamles også materiale, der ligger helt fladt mod underlaget, som f.eks. fugtige blade. Børsterne på din fejemaskine er fremstillet af slidstærkt polyamidplast, der udmærker sig ved at være særdeles elastisk og robust. Det betyder, at børsterne har en meget lang levetid.

 • LETGÅENDE GEAR Zoom
  LETGÅENDE GEAR

  LETTER HÅNDTERINGEN. Det direkte træk gør det nemmere at skubbe fejemaskinen. Den direkte kraftoverførsel fra gearkasse til børster bevirker desuden en markant bedre virkningsgrad sammenlignet med remdrevne maskiner. Kør maskinen baglæns, og drej de runde børster indad for at forhindre, at der bliver slynget snavs ud.

 • STIHL MultiClean Zoom
  STIHL MultiClean

  Det specielle børstesystem gør at mange forskellige slags affald fejes op. To tallerkenformede børster transporterer skidtet ind i den bagomliggende beholder. Den ekstra børstevalse sørger for at også det fineste smuds og støv samles op. I og med smudset samles op allerede ved maskinen forkant er der ingen risiko for at det sætter sig fast under maskinen. Via tallerkenbørstenen i siden fejes smuds langs vægge og andre forhindringer også op.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 18-08-2022