Produktvalg: Plæneklippere - benzin

RM 2.2 R

Benzindrevet bioplæneklipper

Generelt

Velfungerende bioplæneklipper til klipning af plænearealer på 500 -1500 m². Kompakt, lav vægt og meget let at manøvre. Vridningsstabilt chassis af stål, store letvægtshjul med kuglelejer samt robust 4-takts motor. Trinvis indstilling af klippehøjden på begge aksler. Sammenklappeligt styr sikrer nem transport og pladsbesparende opbevaring.

3.095,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

RM 2.1 R

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Græsplæne m² op til 1.500
Klippebredde cm 46
Klippehøjde mm 28 - 85
Justering af klippehøjden 4-fach (achsweise)
Drev --
Motortype EVC 200,4
Slagvolumen cm³ 139
Nominelt omdrejningstal arbejdsværktøj o/min 2.800
Lydeffektniveau garanteret LWA dB(A) 92
Lydtryksniveau målt LpA dB(A) 79
Usikkerhedsfaktor lydtryksniveau KpA dB(A) 2
Vibration føringsskaft ahw m/s² 7,9
Vibrationer usikkerhed K m/s² 3,16
CO2 g/kWh 922

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

RM 2.1 R

Standard udstyr

 • MOTOR MED EASY-START-SYSTEM Zoom
  MOTOR MED EASY-START-SYSTEM

  ENKEL OG PÅLIDELIG. Uanset om det drejer sig om kold- eller varmstart: Motoren med Easy Start-systemet gør det nemt at starte apparatet med minimal kraftanvendelse.

 • INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE VED AKSLER Zoom
  INDSTILLING AF KLIPPEHØJDE VED AKSLER

  PERFEKT PLÆNEHØJDE. Takket være indstillingen af klippehøjden ved akslerne kan du indstille forskellige klippehøjder for din plæneklipper. Her kan foraksel og bagaksel indstilles separat.

 • FLISKNIV TIL PLÆNEKLIPPER Zoom
  FLISKNIV TIL PLÆNEKLIPPER

  GØDER DIN PLÆNE NATURLIGT. Din plæneklipper er udstyret med en specielt udformet bioklipkniv. Den klipper græsset trinvist og hakker det til fine partikler i klippekanalen. Det afklippede græs ledes herefter tilbage til græsplænen som næringsrig gødning.

 • LETLØBENDE HJUL Zoom
  LETLØBENDE HJUL

  FORBEDRER STYRINGEN. De robuste, holdbare og letløbende hjul gør det nemt for dig at holde sporet uden besvær, når du slår plænen. De letløbende hjul er nemme at manøvrere med takket være deres specielle profil, og det gør omhyggelig plænepleje uden anstrengelser til en leg.

 • BÆREHÅNDTAG Zoom
  BÆREHÅNDTAG

  NEM TRANSPORT. Det praktiske bærehåndtag, der er placeret over tyngdepunktet, gør det endnu nemmere at bære dit apparat, uden at det vælter.

 • QUICK-FIX-LYNSPÆNDER Zoom
  QUICK-FIX-LYNSPÆNDER

  NEM AT KLAPPE SAMMEN ELLER KLAPPE UD. Med Quick-Fix-lynspænder kan du uden brug af værktøj nemt folde vangen på din plæneklipper sammen, så den fylder mindre, eller klappe den op, når du skal bruge plæneklipperen igen.

 • STÅLBEKLÆDT KABINET Zoom
  STÅLBEKLÆDT KABINET

  LANG HOLDBARHED. Den vridningsstabile konstruktion i stålplade betyder, at plæneklipperens kabinet er særdeles robust. Det sikrer en lang holdbarhed.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 15-11-2023