Produktvalg: Sikkerhedsbukser med skæreindlæg

ADVANCE X-FLEX sikkerhedsbukser

Med AVERTIC™ pro lite skæreindlæg

Generelt

Disse sikkerhedsbukser er udviklet eksklusivt for STIHL i det ultralette sikkerhedsmateriale AVERTIC™ pro lite (Design A, sikkerhedsklasse 1 =ˆ 20 m/s). Bukserne er optimeret for øget bevægelighed. Yderstoffet er ekstremt robust, fleksibelt og anvendelsesvenligt. Elastisk og vandtæt knæbeskyttelse. Endvidere udstyret med torne- og fugtbeskyttelse nederst på buksebenene samt smudsafvisende, lange ventilationslynlåse bagtil. Farve: Orange / sort.

fra 2.690,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Produktvarianter

Teknisk data

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Materialesammensætning foring 100% polyester
Sløjfer til bukseseler Nein
Slim Fit Ja
Regular Fit Nein
Antal baglomme 1
Antal lommer 7
Antal sidelommer 2
Knæforstærkning / albueforstærkning Ja
Sædeforstærkning Nein
Størrelse 3XL,L,M,S,XL,XS,XXL
Elastisk bukselinning Ja
Ventilationsåbninger Nein
Vægt g 1.300
Lag skærebeskyttelse 6
Ventilationslynlås Ja
Beskyttelsesniveau 1

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Standard udstyr

 • ÅNDBARHED Zoom
  ÅNDBARHED

  LEDER VARME OG SVED VÆK FRA KROPPEN. Det åndbare materiale er behageligt at have på, også under anstrengende arbejde. Fugt transporteres nemlig væk fra kroppen, og frisk luft ledes ind mod kroppen.

 • ÅNDBAR FUGTSIKRING Zoom
  ÅNDBAR FUGTSIKRING

  HØJ BÆREKOMFORT OG BESKYTTELSE MOD VEJRLIG. Beskyttelsesbeklædningen er fremstillet i et vandtæt og samtidig åndbart materiale. Det sikrer en høj bærekomfort. Overskydende varme og sved transporteres væk fra kroppen.

 • ProElast Stretch i skridtet Zoom
  ProElast Stretch i skridtet

  Skærebeskyttelsen er ikke syet helt op i skridtet, men forbundet via et elastisk indlæg, hvorved du har optimal bevægelsesfrihed.

 • Hurtigtørrende Zoom
  Hurtigtørrende

  Udarbejdet i hurtigt tørrende materiale.

 • STRETCH-ZONER Zoom
  STRETCH-ZONER

  STØRRE BEVÆGELSESFRIHED. De vigtigste bevægelseszoner på dine arbejdsbukser er fremstillet af et fleksibelt materiale. Det sikrer, at bukserne altid er behagelige at have på.

 • SNITBESKYTTELSE Zoom
  SNITBESKYTTELSE

  Bemærk: Intet personligt beskyttelsesudstyr yder fuldstændig beskyttelse mod personskade. Det er heller ikke en erstatning for sikre arbejdsgange.

 • SNITBESKYTTELSESOMRÅDE DESIGN A Zoom
  SNITBESKYTTELSESOMRÅDE DESIGN A

  BESKYTTELSE VED SKOVARBEJDE. På bukser med snitbeskyttelse i design A (i henhold til EN 381 og EN ISO 11393) dækker snitbeskyttelsen hele den forreste del af underkroppen. På den bageste venstre del af benområdet er beskyttelsen trukket 5 cm rundt. Ved skovarbejde er du godt beskyttet med design A.

 • BESKYTTELSE MOD TORNE Zoom
  BESKYTTELSE MOD TORNE

  EKSTRA BESKYTTELSE MOD RIFTER OG SNIT. Ved arbejde med eller i nærheden af planter med torne forebygges skader forårsaget af torne med det særdeles robuste beskyttelsesmateriale mod torne, ligesom det forebygges, at der trækkes tråde ud

 • Vaskbar ved 60°C Zoom
  Vaskbar ved 60°C

  STIHL´s beklædning kan vaskes ved  60°C.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 30-11-2023