Produktvalg: Sikkerhedsbukser med skæreindlæg

DYNAMIC - klasse 2 sikkerhedsbukser

Generelt

Komfortable sikkerhedsbuks med godkendt skæreindlæg i sikkerhedsklasse 2 (EN 381, Design A). Forformede knæ med dobbelt forstærkning. Buksernes forside er af slidstæk Beaver Extrem. Desuden forstærket med åndbare, vandtætte og torneafvisende materialer. Fuldelastisk buks med ventilationslynlåse. Stor lårlomme med indvendig lomme. Med kontrolmærket "KWF-Gebrauchswert".

fra 2.070,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

DYNAMIC

Teknisk data

Teknisk data Værdi
CE-godkendelse ja
Pasform - 1) Regular Fit
UV-beskyttelsesfaktor 80
Vask °C 1) 60

1) -

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

DYNAMIC

Standard udstyr

 • Bævernylon Zoom
  Bævernylon

  Ekstrem kraftigt og slidstærkt materiale, som samtidigt er besat med ekstra sikkerhed de mest udsatte steder.

 • Elastisk livvidde Zoom
  Elastisk livvidde

  Med den elastiske livvide får buksen en god pasform og er nem og behagelig at have på.

 • Forbedret sikkerhed Zoom
  Forbedret sikkerhed

  Så snart at sikkerhedsbukserne kommer i kontakt med kæden blokere fibertrådene for kædedrevet og saven stopper! Disse bukser er endnu bedre end hvad EN-normen siger de skal være og det er udelukkende for at kunne give den ekstra sikkerhed til brugern.

 • Indbygget transport system Zoom
  Indbygget transport system

  Sikkerhedsmaterialet har ca. 75% bedre luft ventilations formåen (EN 9237) og en ca. 21% lavere varme isiolering (ISO 5085-1) i forhold til standard materiale.

 • Lav vægt Zoom
  Lav vægt

  Den nye generation af sikkerhedsbukser er over 30 % lettere end tidligere modeller og er derfor den letteste i klasse 2 bukser.

 • Perfekt pasform Zoom
  Perfekt pasform

  Med sit design og stretchmateriale og 30–34% bedre rørelighed, tilpasser dette materiale sig til kroppen perfekt og giver brugeren større brugsglæde.

 • Skæreindlæg Design A Zoom
  Skæreindlæg Design A

  Skæreindlæg i henhold til DIN EN 381. Design A. Det røde område viser, hvor skæreindlægget i henhold til DIN EN 381 findes i bukserne. Skæreindlægget er forlænget baglæns til de mest sårbare steder på benene.

 • Stretchområde Zoom
  Stretchområde

  Et fleksibelt materiale er anvendt på visse dele af tøjet for at give maksimal bærekomfort og bevægelsesfrihed.

 • Tornebeskyttelse Zoom
  Tornebeskyttelse

  Ekstremt robust materiale som til og med beskytter mod torne.

 • Åndbarhed Zoom
  Åndbarhed

  Det åndbare materiale i STIHL DYNAMIC sikrer at overskudsvarmen og sved effektivt transporteres væk fra kroppen, mens frisk luft hjælper med at holder kroppen tempereret.

 • Strækzoner Zoom
  Strækzoner

  Elastisk materiale, der sikrer optimal bevægelsesfrihed.

 • Skærebeskyttelse Zoom
  Skærebeskyttelse

  Sikkerhedstøj som opfylder kravene til savbeskyttelse i henhold til DIN EN 381-5 har denne markering. Her vil også beskyttelsesklassen samt - området være markeret. Beskyttelseskl er som følger: Kl. 0 = 16 m/s, kl1 = 20 m/s, ved arbejde med motorsav benyttes i reglen min. kl. 1 . Yderligere findes kl. 2 = 24 m/s samt kl. 3 = 28 m/s. Sikkerhedsbukser med skærebeskyttelse giver normalt tilstrækkeligt beskyttelse idet fibrene i bukserne stopper kæden med det samme. Hvis der går hul i beskyttelsen på dine sikkerhedsbukser, bør de kasseres med det samme.

 • Beskyttelse mod torne Zoom
  Beskyttelse mod torne

  Særdeles robust materiale, der hindrer skader forvold af torne.

 • Vaskbar ved 60°C Zoom
  Vaskbar ved 60°C

  STIHL´s beklædning kan vaskes ved 60°C.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 15-09-2021