Produktvalg: Hoved- & ansigtsbeskyttelse

Hjelm ADVANCE X-Vent

sæt hjelm med justerbare høreværn og rigtig god lysgennemtrængning

Generelt

Innovativ hjelmpakke med justerbare høreværn – meget nemt at indstille pasformen. Hjelmen har god ventilation og en kort skærm, der ikke forhindrer synligheden eller er i vejen under arbejdet. Ætset netvisir med meget god lysgennemtrængning. Reflekterende striber giver høj synlighed. Høreværn med god dæmpning i henhold til EN 352, EN 397, EN 1731.

1.065,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

ADVANCE X-Vent

Standard udstyr

 • Ætsede visir Zoom
  Ætsede visir

  Absolut visiret med den bedste lystransmission. Robust mesh med speciel struktur, der forstyrrer øjet mindre. Rustfrit stål, ætset materiale. Bemærk, at et visir aldrig kan erstatte en ordentlig øjenbeskyttelse (beskyttelsesbriller).

 • VENTILERET HJELM Zoom
  VENTILERET HJELM

  FORBEDRET LUFTCIRKULATION. Ventilationen i hjelmen sikrer et bedre og køligere klima i hjelmen, så det er behageligt at arbejde, selv på varme dage. Ventilationsåbningerne er fordelt over hele hjelmens skal og sikrer en ekstra god luftcirkulation. På den måde kan varme og fugt bedre slippe ud.

 • Blændingsbeskyttelse Zoom
  Blændingsbeskyttelse

  Skygge, der tjener som en blændingsbeskyttelse i stærkt lys og som beskytter mod sne og regn. Gør arbejdet mere behageligt og fjern unødvendig øjenirritation.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.