Produktvalg: Hoved- & ansigtsbeskyttelse

ADVANCE X-Vent ProCOM hjelm

ADVANCE X-Vent ProCOM hjelm: Kommunikation og sikkerhed

Generelt

ADVANCE ProCOM er både høreværn og en innovativ kommunikationsløsning, der er tilpasset de professionelles behov. Teknologien giver mulighed for at oprette netværksforbindelse med op til 16 personer, så det bliver muligt for brugerne at være i direkte kontakt med hinanden over en afstand på op til 600 m. Hvert headset fungerer desuden som forstærker, så større grupper kan opnå større rækkevidder. Den effektive støjreduktion, hvor maskinstøj dæmpes aktivt ved hjælp af filtrering, og den udmærkede talekvalitet gør det muligt at arbejde koncentreret samt kommunikere klart og behageligt, selv i støjende omgivelser. Smartphone funktioner kan anvendes via Bluetooth®, og klassiske radioenheder kan integreres i kommunikationen. ADVANCE X-Vent hjelm til professionel anvendelse inden for skovbrug. Rustfrit netvisir for stor lystransmission, hovedbånd med skraldejustering og ventilåbninger med høj bærekomfort, refleksmærkater for forbedret sikkerhed.

5.350,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

Hjelmsæt ADVANCE X-Vent ProCOM

Standard udstyr

 • Hjelmventilation Zoom
  Hjelmventilation

  Termografien viser hjelmpakken ADVANCE X-Vent med ventilationsåbninger fordelt over hjelmskallen. Varmen kan lettere ledes væk, og det bliver køligere inde i hjelmen. Bedre og mere behageligt at arbejde i.

 • Blændingsbeskyttelse Zoom
  Blændingsbeskyttelse

  Skygge, der tjener som en blændingsbeskyttelse i stærkt lys og som beskytter mod sne og regn. Gør arbejdet mere behageligt og fjern unødvendig øjenirritation.

 • Ætsede visir Zoom
  Ætsede visir

  Absolut visiret med den bedste lystransmission. Robust mesh med speciel struktur, der forstyrrer øjet mindre. Rustfrit stål, ætset materiale. Bemærk, at et visir aldrig kan erstatte en ordentlig øjenbeskyttelse (beskyttelsesbriller).

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.