Produktvalg: Hoved- & ansigtsbeskyttelse

ADVANCE ProCOM høreværn

ADVANCE ProCOM: Kommuniker komfortabelt og effektivt

Generelt


STIHL ADVANCE ProCOM er både et høreværn og en innovativ kommunikationsløsning, så du nemt, bekvemt og effektivt kan kommunikere selv i støjende omgivelser uden at skulle bruge andre enheder. Det smarte høreværn gør det muligt for op til 16 personer at kommunikere direkte med hinanden i en afstand på op til 600 m. Hvert høreværn fungerer samtidigt som en forstærker, så rækkevidden i større netværk kan udvides. Specielt til mere krævende opgaver fremmer og sikrer den høje lydkvalitet i ADVANCE ProCOM klar og tydelig kommunikation. Professionelle brugere inden for skov- og træpleje, men også inden for f.eks. have- og landbrug, på byggepladser eller private skovejere, sætter særlig pris på, at høreværnene er nemme at bruge samt muligheden for både at kunne lytte og tale på samme tid.


Tydelige og ergonomiske knapper, gør det nemt at bruge høreværnet STIHL ADVANCE ProCOM – også med handsker på. Det er også enkelt både at montere og tilslutte. Via Bluetooth-forbindelsen til din mobiltelefon kan du bruge flere af telefonens funktioner som f.eks. at foretage opkald, lytte til musik eller bruge stemmestyring uden at skulle tage telefonen op af lommen. Selv en standard kommunikationsradio kan tilsluttes og integreres med STIHL ADVANCE ProCOM via Bluetooth. For at lytte til musik osv. er der desuden integreret en FM-radio.


4.440,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

ADVANCE ProCOM

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Isoleringsværdi dB 32
H-værdi dB 35
M-værdi dB 29
L-værdi dB 23
Vægt kg 0,39
Bluetooth profil Standard 4,1, HSP, HFP, AVRCP, A2DP
Farve svart
Størrelse SML

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon International 07-11-2022