Produktvalg: Arbejds- & funktionsklæder

ADVANCE, lange funktionsbukser

Optimal bevægelse og klima

Generelt

Funktionsbukser specielt udviklet til skovarbejde, med ribbestruktur som giver polstring på knæene og skinneben. Varmende funktionszone bag på bene og på bagen. Alt sammen for at give en optimal beskyttelse og kropstemperatur. Fremragende fugtighedstransport og hurtig tørring takket være forskellige vandafvisende og opsugende materialer ind- og udvendig. Slidstærkt materiale med sølvioner der neutraliserer lugte. Med motorsavsmotiv. Str. S - XXL.

fra 565,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

ADVANCE, lange underbukser

Standard udstyr

 • FULD STRETCH Zoom
  FULD STRETCH

  HØJ BÆREKOMFORT. Din beskyttelsesbeklædning skal beskytte dig og samtidig give dig størst mulig bevægelsesfrihed, og den får du med stretchmaterialet. Det fuldt elastiske stof kan strække sig i alle retninger og giver en fremragende komfort.

 • BESKYTTELSE MOD KULDE Zoom
  BESKYTTELSE MOD KULDE

  EFFEKTIV ISOLERING. Afhængigt af temperaturen kan du bruge den varme funktionsbeklædning som under- eller overbeklædning. Det isolerende og hurtigtørrende materiale er specielt velegnet i den kolde årstid.

 • ÅNDBARHED Zoom
  ÅNDBARHED

  LEDER VARME OG SVED VÆK FRA KROPPEN. Det åndbare materiale er behageligt at have på, også under anstrengende arbejde. Fugt transporteres nemlig væk fra kroppen, og frisk luft ledes ind mod kroppen.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.