Produktvalg: Motorsave til skovbrug

MS 500i W

Innovativ Motorsav med direkte indsprøjtning

Generelt

Den første motorsav med elektronisk brændstofindsprøjtning: STIHL Injection. Det bedste forhold mellem ydeevne og vægt på markedet. Perfekt til fældning og forarbejdning af træer takket være det lette design og den fremragende acceleration. Optimeret barkstød, HD2-filter  med meget god filterfunktion, faste møtrikker på kædehjulsdækslet og værktøjsfrit filterdæksel, mængderegulerbar pumpe med høj ydeevne til store gennemstrømningsmængder, værktøjsfrie tankdæksler til enkel og sikker påfyldning af driftsstoffer. Bekvem grebsopvarmning.

14.950,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

MS 500I

Teknisk data

Teknisk data Værdi
Skinnelængde cm 50
Skinnelængde " 20
Slagvolumen cm³ 79,2
Slagvolumen cu-in 4,83
Effekt kW/hk 5/6,8
Effekt bhp 6,7
Vægt kg 1) 6,3
Vægt lbs 2) 13,9
Ydelsesvægt kg/kW 1,26
Systemvægt kg 3) 7,57
Lydtryksniveau dB(A) 4) 106
Lydeffektniveau dB(A) 4) 119
Vibrationer venstre/højre m/s² 5) 4,2/4
Savkædeinddeling 3/8 "
CO2 g/kWh 707

1) Utanket, uden sværd og kæde
2) Unbetankt, uden Führungssværd og SägeKæde
3) Vægt med fuld tank, inkl. sværd og kæde
4) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
5) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

MS 500I

Standard udstyr

 • MANUEL DEKOMPRESSION Zoom
  MANUEL DEKOMPRESSION

  START UDEN ANSTRENGELSE. Dekompressionsventilen gør det nemmere at starte dit apparat. Ved start kan du lade en del af den komprimerede blanding slippe ud af cylinderen ved at åbne ventilen. Det skåner startsystemet, og du skal bruge mindre kraft på startsnoren.

 • Let at starte Zoom
  Let at starte

  Let at starte - pump brændstof 8 gange og træk i snoren.

 • ELEKTRISK OPVARMET HÅNDTAG Zoom
  ELEKTRISK OPVARMET HÅNDTAG

  ANVENDELSE VED LAVE TEMPERATURER. Den elektriske håndtagsvarme i håndtagets rør og i det bageste håndtag kan nemt tilkobles efter behov. På den måde holder du dine hænder varme, selv i koldt vejr, og du bevarer et sikkert greb om dit apparat. Håndtagsvarmen er fremstillet af vedligeholdelsesfri varmefolie, der ikke slides.

 • Indstikslinje Zoom
  Indstikslinje

  Som støtte til indstik findes en markering på selve kåben af saven. Derved bliver det mere enkelt og sikkert at styre maskinen ved indstik.

 • Integrerede sværdmøtrikker Zoom
  Integrerede sværdmøtrikker

  Når du ændrer skæreudstyr, er sværdmøtrikkerne der altid og der er ingen risiko for, at du mister dem - en meget stor fordel for brugerne.

 • SPÆNDING AF KÆDE I SIDEN Zoom
  SPÆNDING AF KÆDE I SIDEN

  NEM OG SIKKER EFTERSPÆNDING. Kædespændingen placeret i siden gør det nemt, hurtigt og sikkert at efterspænde eller udskifte kæden. Spændeskruen betjenes fra siden via kædehjulsdækslet.

 • Optimeret kædedrevskåbe Zoom
  Optimeret kædedrevskåbe

  Den flade og smalle kædedrevskåbe, med de integrerede glidelister og styrekanter, betyder at der kræves mindre kraft ved afkvistning. Endvidere fjernes savssmuld effektivt fra saven.

 • Optimeret barkstød Zoom
  Optimeret barkstød

  Barkstødets tandlængde er tilpasset efter træets struktur. Derved griber motorsaven endnu bedre ved fældning og beskæring.

 • Tryk- og temperatursensor Zoom
  Tryk- og temperatursensor

  Ud over temperaturføleren har MS 500i en tryk- og temperatursensor på motoren. Dette måler omgivelsestryk ved start og motorens temperatur og tryk i krumtaphuset under drift.
  Generatoren til den elektriske spænding giver den information, der kræves til hastigheden. Regulatoren behandler disse værdier, som tilpasser systemet til driftsforholdene. Brændstoffet doseres derefter optimalt, og der opnås således en perfekt, hurtig løbende drift.

 • STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM Zoom
  STIHL ANTIVIBRATIONSSYSTEM

  MERE BEHAGELIGT ARBEJDE. Når dit apparat anvender sine kræfter, opstår der vibrationer, som især mærkes omkring håndtagene. STIHL-antivibrationssystemets buffer- og fjederelementer reducerer overførslen af motorvibrationer til området omkring håndtaget og dermed til din krop. Resultat: Dit apparat ligger mere roligt i hånden, og du bliver betydeligt mindre træt under arbejdet.

 • STIHL EMATIC-SYSTEM Zoom
  STIHL EMATIC-SYSTEM

  REDUCERER OLIEFORBRUGET. STIHL Ematic-systemet består af en STIHL Ematic- eller Ematic S-føringsskinne, en STIHL Oilomatic-savkæde og en mængderegulerbar oliepumpe. Det sørger for at lede kædeolien hen til der, hvor der er behov for smøring. På den måde kan du reducere olieforbruget med op til 50 %. Hvis du ofte arbejder under støvede forhold eller bruger lange føringsskinner, kan du altid nemt og hurtigt øge oliemængden ved hjælp af det nye oliepumpesystem.

 • STIHL INJECTION Zoom
  STIHL INJECTION

  HØJ YDELSE I EN KOMPAKT KONSTRUKTION. Styreenheden til den elektroniske indsprøjtning beregner hele tiden den korrekte brændstoftilførsel og det ideelle tændingstidspunkt, og indsprøjtningen foregår direkte via indsprøjtningsventilen i krumtaphuset. Sensorer måler i den forbindelse lufttryk samt inde- og udetemperatur og sender oplysningerne videre til styreenheden. Ved hjælp af de beregnede værdier kan den bestemme brændstofmængde og tændingstidspunkt optimalt. Derfor leverer din maskine en højere ydelse sammenlignet med motorer af lignende vægt og størrelse uden indsprøjtning.

 • LÅSNING AF TANK TIL OLIE OG BRÆNDSTOF UDEN BRUG... Zoom
  LÅSNING AF TANK TIL OLIE OG BRÆNDSTOF UDEN BRUG...

  HURTIG OG NEM AT ANVENDE. Takket være tankdækslet uden behov for værktøj kan du med få greb åbne og lukke olie- og brændstoftanken ved hjælp af bajonetlåsen.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Tilbehør

MS 500I

Tilbehør

  • STIHL Smart Connector Zoom
   STIHL Smart Connector

   Smart Connector kan sættes på benzin-, el- og batteriprodukter
   og giver dig via Bluetooth® 4,2 vigtige oplysninger om dit STIHL
   produkt. Smart Connector giver adgang til helt nye funktioner
   og tjenester – både i basisudgaven til produktstyring hjemme i
   haven med STIHL connected Appen, og i STIHL connected Portalen, hvor du kan administrere hele maskinparken.

  Teknisk data Værdi
  Længde 53 mm
  Bredde 42 mm
  Vægt 20 g
  Vægt 0,04 lbs
  Radiostandard Bluetooth 4,2
  IP_SCHUTZGRAD IP67

  Model

  Pris

  * Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 08-02-2024