Produktvalg: Motorsave til skovbrug

MS 500i W

Innovativ Motorsav med direkte indsprøjtning

Generelt

Den første motorsav med elektronisk brændstofindsprøjtning: STIHL Injection. Det bedste forhold mellem ydeevne og vægt på markedet. Perfekt til fældning og forarbejdning af træer takket være det lette design og den fremragende acceleration. Optimeret barkstød, HD2-filter med meget god filterfunktion, faste møtrikker på kædehjulsdækslet og værktøjsfrit filterdæksel, mængderegulerbar pumpe med høj ydeevne til store gennemstrømningsmængder, værktøjsfrie tankdæksler til enkel og sikker påfyldning af driftsstoffer. Bekvem grebsopvarmning.

14.895,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Teknisk data

MS 500I

Teknisk data

Teknisk data Værdi
CO2 værdi g/kWh 707
Effekt kW/hk 5/6,8
Effekt/vægt-forhold kg/kW 1,26
EPA CERT FUEL CONSUMPTION glh 0.715
EPA CERT FUEL CONSUMPTION l/h 2.707
Lydeffektniveau dB(A) 1) 119
Lydtryksniveau dB(A) 1) 106
Savkædedeling 3/8 "
Slagvolume cm³ 79,2
Sværdlængde cm 50
Tomgangsomdrejningstal nominel værdi v 3.000
Vibrationer venstre/højre m/s² 2) 4,2/4
Vægt kg 3) 6,3
Vægt komplet kg 4) 7,57

1) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²
3) Utanket, uden sværd og kæde
4) Vægt med fuld tank, inkl. sværd og kæde

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

MS 500I

Standard udstyr

 • Bedste vægt-/effekt forhold Zoom
  Bedste vægt-/effekt forhold

  Den revolutionerende energiteknologi til motorsave og det intelligente lette design, resulterer i det bedste effekt-til-vægt-forhold på markedet. Det optimerede design med et letvægtskædehjul, en kompakt motorenhed, et svinghjul med en lavere totalhøjde og en vægtreduceret krumtapaksel, tilpasset svinghjulets lave vægt, øger arbejdskomforten væsentligt. MS 500i er ideel til fælding, skæring og afbarkning af tykt træ.

 • Dekompressionsventil Zoom
  Dekompressionsventil

  Ventilen åbnes med et enkelt tryk og lukker automatisk, når motoren starter. Kompressionen ved start mindskes fordi en lille del af den komprimerede luft i forbrændingskammeret kan 'suse' ud gennem den åbne ventil og derfor kræves der mindre kraft til at starte motoren.

 • HD2-filter med radialtætning Zoom
  HD2-filter med radialtætning

  HD2-luftfiltret, som er udviklet af PET-materiale med radialtætning, forhindrer at fine støvpartikler suges ind. Den hermetiske tætning forlænger levetiden på motoren og reducerer nedslidning.

 • Håndtagsvarme (W) Zoom
  Håndtagsvarme (W)

  Høj komfort og sikkerhed ved lave temperaturer. Håndtagsvarmen tilsluttes manuelt efter behov.

 • Indstikslinje Zoom
  Indstikslinje

  Som støtte til indstik findes en markering på selve kåben af saven. Derved bliver det mere enkelt og sikkert at styre maskinen ved indstik.

 • Integrerede sværdmøtrikker Zoom
  Integrerede sværdmøtrikker

  Når du ændrer skæreudstyr, er sværdmøtrikkerne der altid og der er ingen risiko for, at du mister dem - en meget stor fordel for brugerne.

 • Kædespænding fra siden Zoom
  Kædespænding fra siden

  Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj, som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.

 • Let at starte Zoom
  Let at starte

  Let at starte - pump brændstof 8 gange og træk i snoren.

 • Optimeret kædedrevskåbe Zoom
  Optimeret kædedrevskåbe

  Den flade og smalle kædedrevskåbe, med de integrerede glidelister og styrekanter, betyder at der kræves mindre kraft ved afkvistning. Endvidere fjernes savssmuld effektivt fra saven.

 • Optimeret barkstød Zoom
  Optimeret barkstød

  Barkstødets tandlængde er tilpasset efter træets struktur. Derved griber motorsaven endnu bedre ved fældning og beskæring.

 • STIHL antivibrationssystem Zoom
  STIHL antivibrationssystem

  Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

 • STIHL Ematic med optimeret pumpesystem Zoom
  STIHL Ematic med optimeret pumpesystem

  Med det optimerede oliepumpesystem kan olietilførslen manuelt højnes. Dette anbefales ved arbejde under forhold med meget støv eller ved brug af særlig lange sværd.

 • STIHL ElastoStart Zoom
  STIHL ElastoStart

  Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

 • STIHL Injection (i) Zoom
  STIHL Injection (i)

  I står for det bedste forhold mellem ydelse og vægt, et kompakt design og en optimal motorydeevne. Betjeningen er nemmere end nogensinde før. Kombigrebet er helt væk. For at slukke skal du bare trykke på 'Stop'.

 • Tanklåg med bajonetfatning Zoom
  Tanklåg med bajonetfatning

  Patenteret speciallåg til benzin- og olietank. Låget er udstyret med en bajonetfatning, der sørger for enkel åbning og lukning af låget - helt uden brug af værktøj.

 • Tryk- og temperatursensor Zoom
  Tryk- og temperatursensor

  Ud over temperaturføleren har MS 500i en tryk- og temperatursensor på motoren. Dette måler omgivelsestryk ved start og motorens temperatur og tryk i krumtaphuset under drift. Generatoren til den elektriske spænding giver den information, der kræves til hastigheden. Regulatoren behandler disse værdier, som tilpasser systemet til driftsforholdene. Brændstoffet doseres derefter optimalt, og der opnås således en perfekt, hurtig løbende drift.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Tilbehør

MS 500I

Tilbehør

  • STIHL Smart Connector Zoom
   STIHL Smart Connector

   Smart Connector kan sættes på benzin-, el- og batteriprodukter og giver dig via Bluetooth® 4,2 vigtige oplysninger om dit STIHL produkt. Smart Connector giver adgang til helt nye funktioner og tjenester – både i basisudgaven til produktstyring hjemme i haven med STIHL connected Appen, og i STIHL connected Portalen, hvor du kan administrere hele maskinparken.

  Teknisk data Værdi
  Forbindelse Bluetooth 4,2
  Vægt 20 g
  Længde 53 mm
  Bredde 42 mm
  Højde 14 mm

  Model

  Pris

  * Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Manualer

Manualer

Sprog Dato Link
manual icon da / fi / no / sv 24-06-2022