Produktvalg: KombiVærktøj

FS-KM - trimmer

Trimmer

Generelt

KombiVærktøjet trimmer. Velegnet til trimning langs hæk, stakit, rabatter m.m. trimmer endog større græsområder.

1.125,00 kr.*

Model

Pris

* Vejl. priser fra producenten inkl. moms. Priser på eventuelle kampagner hos den enkelte STIHL forhandler er ikke vist her.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.

Udstyr

FS-KM, AutoCut C 26-2

Standard udstyr

 • ELEKTRONISK TÆNDINGSSYSTEM Zoom
  ELEKTRONISK TÆNDINGSSYSTEM

  SIKKER START. Det elektroniske tændingssystem sørger for en sikker start og en perfekt motorgang. Den høje tændingsspænding i det fuldstændigt indkapslede tændingssystem sikrer en stabil gnisttænding og en lang tændrørslevetid. Dette sørger også for en bedre forbrænding og færre udstødningsemissioner.

 • DELELIGT SKAFT Zoom
  DELELIGT SKAFT

  NEM TRANSPORT OG PLADSBESPARENDE OPBEVARING. Skaftet kan deles, så du hurtigt kan skille dit apparat ad og nemmere kan transportere og opbevare det på en pladsbesparende måde. Skaftet kan deles uden brug af værktøj.

 • ALLROUND-HÅNDTAG MED SKRIDTBEGRÆNSER Zoom
  ALLROUND-HÅNDTAG MED SKRIDTBEGRÆNSER

  TIL SIKKERT ARBEJDE UNDER TRANGE FORHOLD. Selv under trange forhold sørger allround-håndtaget for, at det er nemt at manøvrere dit apparat. Skridtbegrænseren er en sikkerhed for dig: Dine fødder og ben kan ikke komme for tæt på knivene eller trimmehovederne under arbejdet.

 • LYNKOBLING MED SPÆNDEHÅNDTAG Zoom
  LYNKOBLING MED SPÆNDEHÅNDTAG

  HURTIG MONTERING AF KOMBINATIONSVÆRKTØJER. Takket være lynkoblingen kan de forskellige kombinationsværktøjer til dit apparat hurtigt til- og frakobles uden brug af værktøj.

 • STIHL ERGOSTART Zoom
  STIHL ERGOSTART

  START UDEN BESVÆR. Takket være STIHL ErgoStart sparer du på kræfterne, når du skal starte dine motorredskaber. Et roligt og jævnt træk i startsnoren er tilstrækkeligt. Den nødvendige hastighed for startsnoren er betydeligt mindre, og motoren starter hurtigt og sikkert selv med et langsomt træk. En ekstra fjeder mellem krumtapakslen og rullen til startsnoren gør denne lettelse mulig.

Afvigelser i sortimentet kan forkomme jf. med andre lande. Vi forbeholder os retten til ændringer i tekniske specificationer, udstyr, pris og tilbehør.